Hmm, pomysł niezły, ja bym go widział tak, że w okolicach każdego miasta losowo respi się Wojownik lub Mag (np. koło Folhord będzie Wojownik Folhord i Mag Folhord). Będą wyglądali jak zwykli gracze i mieli losową intę.
a ja jestem na nie jestem anty i mi się to nie podoba .
bo każdy powinien mieć możliwość ułożenia takich stat
jakie mu się podobają ;D nie dość że anty mają przerąbane
z bossami . co Wam w tych anty tak przeszkadza ?
Profesja: Wojownik
Nick: UnReaL
Level: 163
Wysłany: 29-03-2008, 18:36
No jak by ci to uświadomić anty to ktos taki kto ma jakieś fory w grze ma dużo więcej obrony i speeda czasen nawet szcześcia i ma tyle samo HP co ja i 4 lv mniej..
Co do tego pomysłu to anty moze mieć tak jak z bossami problemy moze stać woj i mag anty(mag) podchodzi do maga a anty(woj) do woja tym samym nikt nie ucierpi Czyli ma być 2 ludzie jako gracze mag i woj odrużniający sie.. żeby anty(woj/mag) nie ucierpieli.. :573:
No jak by ci to uświadomić anty to ktos taki kto ma jakieś fory w grze ma dużo więcej obrony i speeda czasen nawet szcześcia i ma tyle samo HP co ja i 4 lv mniej..
rotfl!
.... jakby Ci to powiedzieć... chyba nie wiesz kto to anty...
Anty to ktoś, kto ustawia się na walki tylko z jedną profesją...
Przykładowo: daje dużo więcej w obrony fizyczne, nosi EQ z większą fizyczną obroną... - chce wygrywać z wojami
No raczej niebardzo... jeśli zaatakuje go przeciwna profesja do tej na którą jest nastawiony, to ma niewielkie szanse.
Uwierz że anty wcale nie mają lepiej... mają gorzej, bo dodatkowo mają problemy z bossami, o czym Peja wspomniał.
Profesja: Wojownik
Nick: UnReaL
Level: 163
Wysłany: 29-03-2008, 18:47
No ja wiem innymi słowy Anty ma jakieś fory w grze walcząc z "ludźmi"
No jak ja gram to jak walcze na np. 30 lv stoje w mieście a gdy sie umawiam na walkę to lece do Eterni.. NO ja mam już z 200 walk wygranych i nie zdarzyło mi sie żeby mnie zaatakował jakiś mag jak ja Anty woj..
No ja wiem innymi słowy Anty ma jakieś fory w grze walcząc z "ludźmi"
Anty woj z magami też ma fory?
Cytat:
No jak ja gram to jak walcze na np. 30 lv stoje w mieście a gdy sie umawiam na walkę to lece do Eterni.. NO ja mam już z 200 walk wygranych i nie zdarzyło mi sie żeby mnie zaatakował jakiś mag jak ja Anty woj..
Myślę ze ograniczenie powinno być do 1 walk dziennie (możliwość kupna 1 walki 15 MF),
bez nabijania ranqu. zdobywasz tylko samo exp
Powinno sie zapłacić za walkie w Gold (zależnie od poziomu, zmniejszy sie nadmiar kasy w grze) a tym samym trzeba będzie spełnić 2 warunki żeby zawalczyć.
Co do przeciwników:
<wybieramy> losowo(zwykły koszt w Gold) lub profesja (Podwójny koszt w Gold)
statystyki są dobierane losowo (ale bez przesady,jaka by była walka z wojem co ma 1000MP a wali z fizyka za 100 ) ta kwestie można zostawić twórca generatora (nie będzie tam zbyt wielu warunków)
Zgadzam się z tobą mklem1. Według mnie takie NPC powinny znajdować się w każdej lokacji oprócz Mostu, Jaskini Króla Linczów i innych lokacjach koło pierwszego, drugiego miasta.
Mam pomysł, co do tego, aby nie było tak, że o 11:30 jest resp, to już hura bura wszyscy na jedno pole i kto pierwszy ten lepszy. Po prostu w tych miastach w ktorych jest arena - dodać pod potworami do testow dzialik "Walcz za exp, zloto" czy coś takiego, i pod spodem:
Wojownik Folhord [Walcz]
Mag Folhord [Walcz]
A jak już się z kimś w przeciągu określonego interwału czasowego (np.12h) to przycisk byłby zablokowany (kilknięcie nic nie daje).