nie nie ważne, ale znalazłeś błąd do pozazdroszczenia ale zauważ, że to nie temat o języku mój drogi "kolego"
Jelsyn przestań już pisać tutaj bo ani jednego argumentu nie podałeś aby miało to zostać więc cicho a no tak były takie jak zazdrość, narzucanie komuś czegoś, ale skomentuje ten argumencik
ale pierwsze zacznę,że jest najlepszy bo faktycznie nikt nie ma prawa Ci nic narzucać, ale mój drogi pamiętaj, że MF ktoś zrobił i nam wszystkim narzucił grę taka jak jest tutaj, ale nie ustrzegł się błędów.
Cytat:
Elfen Lied, jeżeli masz problemy z określeniem siebie to nie mój problem i nie wiem czemu chcesz zakazać czegoś co jest LEGALNE, no chyba, że coś się zmieniło i robienie turniejów jest nielegalne
otóż chyba przebywasz zbyt wiele na gg, pisząc i konstruując takie coś to, że jest pierwszy nie znaczy, że się czegoś boi jest lepszy niż wy i tyle. Ranking najlepszych graczy to ranking takowych a nie takich którzy są dobrzy w oszustwach i znając staty na poziom tylko 7 lvl 7lvl i top1 buhaha - przepraszam nie wytrzymałem
Legocoś tam
Cytat:
Powiem tyle, nikt nie miał pretensji do prywatnych turków, dopóki nie zaczęły go robić małe lv. Gdyby nadal turnieje robiły duże lv tematu by nie było. Pamiętajmy, że każdy gracz jest równy i ma do tego prawo.
chyba kpisz pisząc tak, chyba nie pamiętasz drogiego zygę czy son goku ssj5... pewnie należysz do graczy z tej niższej półki która dopiero zaczyna grę i gra dzięki lepszym
SaKe, myśl człowieku, low poziomowi gracze robią po kilka turniejów i zaczynają jeden zanim poprzedni się kończy i do tego pije Elfen ...
Na nich też jest sposób:
po prostu trzeba USUNĄĆ blokadę lvl z turków prywatnych. Tyle już rzeczy z nich wywaliliście - walki o coś, nagrody, itp. itd. Zdejmijmy jeszcze blokadę lvl i będzie OK. Przecież nikt naprawdę nie potrzebuje tej opcji - turki prywatne są o nic, po przyjacielsku lub jakieś tam testy statów etc. Co z tego że ktoś lvl wbije?
Mówiłem że turnieje publiczne nie powinny być uprzywilejowane, ale już są ... więc tym się akurat nie przejmujmy
Ostatnio zmieniony przez EdwinOdesseiron 29-04-2009, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
Jak widzę w temacie robicie z igły widły, gdyż nie da się wbić na 7lv (nawet wykorzystując owy bug) więcej niż 10k ranku. Czemu?? Dlatego, że na każde staty znajdą się lepsze ;p Przykładem może być choćby GiveMeDarko (z 2 świata), który w ten sposób bił sobie rank, jednak jego starania szły na marne... (tera większość z was pomyśli sobie co ja pierdole), ale na 6-7lv nie da się wbić więcej niż 8k ranku, gdyż każdy dobry speederak pokonuje n-stata (po co się mordować przez kilka dni skoro i tak można paść i stracić ten rank). Mnie akurat ten bug nie przeszkadza (chociaż mam 50lv i jestem w top 100 - od razu mówię, że nick nie taki sam jak na forum).
A jeśli wam ten bug nie pasuje to ja mam jeszcze jedną propozycję na turnieje prywatne. Według mnie najlepszym rozwiązaniem by było wprowadzenie dojścia do turnieji poprzez ograniczenie lv. Mam na myśli takie samo jak na turniejach comiesięcznych (czyli dołączanie od 14lv - od tego lv ciężko bić rank będąc hybrydą - chyba)
Tylko, i tak teraz wszyscy będą płakać, że on sobie nabił dużo punktów, a ja już nie mogę ;>
Ciągle jeszcze mamy dinozaury z rankiem nabitym na dawnych turkach ... nawet mam jednego w teamie i jakoś go (jeszcze) nie pobiłem/pogryzłem etc. ;>
DEAL napisał/a:
ale na 6-7lv nie da się wbić więcej niż 8k ranku, gdyż każdy dobry speederak pokonuje n-stata
Bzdura ... stoisz z obstawą kolegi z wyższym lvl (z protem) i sam wybierasz przeciwników ... w najgorszym wypadku masz remis. A turki od 14 lvl nie przejdą, bo to niedemokratyczne ;P
DEAL, teraz nie jest mowa o żadnym bugu, tylko o monotonii robienia turniejów przez małe poziomy 6-7, a co tego, że znajdzie się zawsze ktoś lepszy, to ja powiem tak zobacz gracza lamus na s1
Kod:
Bzdura ... stoisz z obstawą kolegi z wyższym lvl (z protem) i sam wybierasz przeciwników ... w najgorszym wypadku masz remis. A turki od 14 lvl nie przejdą, bo to niedemokratyczne ;P
Nie wiedziałem o tym graczu Lamus, może dlatego, że zmieniłem świat. Jeśli tak się sprawy mają, ze na 7lv nie da rady się przegrać to ta luka w turniejach powinna zostać zlikwidowana w końcu gra powinna być równa dla wszystkich
Profesja: Wojownik
Nick: Binox
Level: 997
Wysłany: 29-04-2009, 21:49
A wiecie ile wiary już robi postacie i chce wbijać rank jak ten Lamus (czut. Legolass)?
Tylko wchodzę na s2 a tam teksty jeden po drugim "dołączajcie do darmowego turnieju 1-7 lvl!!"
Niedługo będzie po 20 takich graczy i nie będą mieli na kim tego ranku nabijać.. wiec raczej sami siebie załatwią
Tylko wchodzę na s2 a tam teksty jeden po drugim "dołączajcie do darmowego turnieju 1-7 lvl!!"
Jeżeli tak ci to przeszkadza to nie czytaj tych wiadomości
grubybenek napisał/a:
Niedługo będzie po 20 takich graczy i nie będą mieli na kim tego ranku nabijać.. wiec raczej sami siebie załatwią
I tu się mylisz zawsze znajdą się jacyś mfowicze którzy chcą walczyć w turniejach, wiele razy zaglądam w takie turki i widze zapisane 1,2,3 lv które oczywiście nie mają żadnych szans na wygraną z 7 lv więc morał jest taki że zawsze będzie ktoś z kim można zawalczyć i wbic troche ranku
Profesja: Wojownik
Nick: Binox
Level: 997
Wysłany: 29-04-2009, 22:45
putis napisał/a:
grubybenek napisał/a:
Jeżeli tak ci to przeszkadza to nie czytaj tych wiadomości
Czyli co.. mam oślepnąć? Bo fukncji wyłączenia czatu nie ma... A takie wiadomosci mi nie przeszkadzają, po prostu stwierdzam że coraz więcej takich graczy. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
putis napisał/a:
grubybenek napisał/a:
I tu się mylisz zawsze znajdą się jacyś mfowicze którzy chcą walczyć w turniejach, wiele razy zaglądam w takie turki i widze zapisane 1,2,3 lv które oczywiście nie mają żadnych szans na wygraną z 7 lv więc morał jest taki że zawsze będzie ktoś z kim można zawalczyć i wbic troche ranku
Nie chodzi mi o to.. tacy gracze będą stać po prostu na polu i złapią jednego kolesia z 100 rankiem na kilka minut. Mnie tam by się nie chciało siedzieć godzinami na mfo dla 100 ranka dziennie
Jelsyn napisał/a:
grubybenek, myślisz, że to szybko nastąpi, bo ja nie nie zapominaj, że nowych postaci ciągle przybywa
Tak samo przybywa graczy "turniejowych"
Są bossowcy, rankingowcy, turniejowcy (chyba ) to teraz będzie nowy gatunek graczy - rankingowcy turniejowi
Ogólnie to ten problem mi nie przeszkadza - i tak gram coraz mniej w mfo i wchodzę sporadycznie. Ale wykorzystywanie takich zagrań w tej grze jest nie fair do ludzi z topu i lvlem powyżej 100.