załóżmy że mamy gracza z 300lvl, który grał od początku MF2, i teraz co? Kiedy powstanie MF3, starsza wersja umiera i cały dorobek tego gracza praktycznie idzie na marne...
Ej ja też chcę mieć jakiś tytuł ! Grand Duke może być, za co ? Nie wiem sam, niby coś tam osiągnąłem parę lat temu, ale i tak nikt tego nie pamięta, więc rodzi się pytanie po co wam to ? Dla 'szpanu', czy może dla samej satysfakcji ?
p.s. i tak połowa tutaj piszących nie dożyje mfo 3, prędzej zaczniecie grać w lineage 3, guild warsa , diablo 3, heroes 6, czy też terra online, gdy już powstanę
musaraj napisał/a:
sugerujesz, że umrzemy przed 2012-2014?
sugerujesz, że mfo3 powstanie do tego czasu?
A wiecie co, ja sugeruje zostawić jak jest i zamknąć to w cholerę skoro jest taki offtop, nie chce robić za moda, chce żeby ktoś to zamknął! Robię to dla społeczności "nowych, zielonych graczy!"
Czego Ty się spodziewasz, skoro jest takie zaangażowanie moderacji i administracji w to, co tutaj ludzie proponują? Ostatnio nawet sobie poprzeklinać można bezkarnie, bo i tak nikt tego nie zauważy.