Panowie, nie wiem czy tu można zgłaszać błedy, ale jesli konto stoi powiedzmy 3 msc i nie gra na nim nikt i wbija do gry ponownie to konto znajduje się w eterni. A runda np zaczyna się od Ballis.
Ale mikstury regeneracji też trochę nie tak wyglądają 500k za sztukę w tej cenie to masz miksy regi lv 2 a regi lv 1 chodzą po 180k jeśli się nie mylę nie wiem jak jest teraz bo dawno nie grałem ...
Witam. Otrzymałem bezpodstawnego bana od [GM] MiT, zgłoszony raport, najprawdopodobniej przez gracza IdecekZs6, który sam przyznał się na czacie.
18.09.2016, 10:10:34 [GM] MiT Kara Uwięzienie na 30 dni 0 godz.
Zablokowanie czatu na 360 dni 0 godz. Przewinienie: Używanie niecenzuralnych słów i/lub obrażanie innych użytkowników na czacie w jakiejkolwiek formie (dosłownej lub domyślnej).
Załącznik: [pokaż]
Komentarz: brak
Data Pozycja Gracz Wiadomość
17.09.2016, 20:33:34 [24:16] Mleko: ile Wy macie tej szybkosci
17.09.2016, 20:33:4 [24:16] Masta Ace: w ****
Proszę o całkowite odbanowanie konta gracza Masta Ace, ukaranie gracza, który bezpodstawnie mnie zgłosił oraz samego GM'a za bezpodstawnego bana. Czekam na szybką odpowiedź. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
Witam. Otrzymałem bezpodstawnego bana od [GM] MiT, zgłoszony raport, najprawdopodobniej przez gracza IdecekZs6, który sam przyznał się na czacie.
18.09.2016, 10:10:34 [GM] MiT Kara Uwięzienie na 30 dni 0 godz.
Zablokowanie czatu na 360 dni 0 godz. Przewinienie: Używanie niecenzuralnych słów i/lub obrażanie innych użytkowników na czacie w jakiejkolwiek formie (dosłownej lub domyślnej).
Załącznik: [pokaż]
Komentarz: brak
Data Pozycja Gracz Wiadomość
17.09.2016, 20:33:34 [24:16] Mleko: ile Wy macie tej szybkosci
17.09.2016, 20:33:4 [24:16] Masta Ace: w ****
Proszę o całkowite odbanowanie konta gracza Masta Ace, ukaranie gracza, który bezpodstawnie mnie zgłosił oraz samego GM'a za bezpodstawnego bana. Czekam na szybką odpowiedź. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
Wykaz kar:
Cytat:
Używanie niecenzuralnych słów i/lub obrażanie innych użytkowników na czacie w jakiejkolwiek formie (dosłownej lub domyślnej).
Prawa rubryczka zawierająca uwagi do tej kary:
Cytat:
Każda forma obraźliwej/niecenzuralnej wiadomości podlega karze, również w przypadku "gwiazdkowania" słów obraźliwych/wulgarnych, stosowania skrótów itp.
Czyli jakbym napisał w pytę to bym nie dostał bana? Hahahahaha. Po prostu ban z dupy i tyle. Chyba jakieś dziecko wymyśliło ten regulamin. Ale co sie dziwić w końcu gra dla dzieci w wieku 15 lat.
Czyli jakbym napisał w pytę to bym nie dostał bana? Hahahahaha. Po prostu ban z dupy i tyle. Chyba jakieś dziecko wymyśliło ten regulamin. Ale co sie dziwić w końcu gra dla dzieci w wieku 15 lat.
Wyrażaj się, bo po raz kolejny Cię ponosi.. gra jest dla każdego więc proszę bez określeń typu "dzieci w wieku 15 lat". To był ostatni post w tej sprawie na forum, dalsze będą karane w postaci ostrzeżeń (tyczy się wszystkich).
3 walki pod rząd na hita? W dodatku Antharax atakował, a Cryogenic miał 189lv i dziwnym trafem wszystko miało miejsce przed samym końcem rundy. Szkoda, że wcześniej tak ochoczo nie atakował. Przypadek? Nie sądzę. Kogoś chyba zabolało 4 miejsce. Proszę GM'a o wyciągnięcie konsekwencji.
3 walki pod rząd na hita? W dodatku Antharax atakował, a Cryogenic miał 189lv i dziwnym trafem wszystko miało miejsce przed samym końcem rundy. Szkoda, że wcześniej tak ochoczo nie atakował. Przypadek? Nie sądzę. Kogoś chyba zabolało 4 miejsce. Proszę GM'a o wyciągnięcie konsekwencji.
Nie mam w zwyczaju tłumaczyć się komuś kto nie ogarnia gierki.
Proponuję przejrzeć nasze walki i poczytać (jeśli jest możliwość) stare wypowiedzi na czacie głównym o rozrzucie dmg broni na danym lvlu