Dobra, to zrobię start na 80, pierwszy limit 88 i dalej 10% up (nie 20%, bo przy takich levelach to już dużo więcej trzeba wbić na lv up niż w obecnej rundzie).
Czyli pewnie będą przez całą rundę limity: 88,97,107,118,130
Jeśli chodzi o :
Cytat:
Zrezygnowałbym całkowiecie z fabuły, aby antyki nie miały gdzie uciekać i problem z głowy, więcej zabawy, bardziej równe szanse.
Może dało by się coś takiego uzyskać, ale to na pewno nie na najbliższą rundę. Jakiś płotek wokół miast + aktywne karawany.
Profesja: Wojownik
Nick: RoLL
Level: 53
Wysłany: 20-07-2013, 22:02
Tomi napisał/a:
Może dało by się coś takiego uzyskać, ale to na pewno nie na najbliższą rundę. Jakiś płotek wokół miast + aktywne karawany.
Yhym... To aż takie pracochłonne, że trzeba będzie na to czekać kolejny miesiąc albo i dwa? Coś trzeba wymyśleć już na najbliższą rundę, bo dwie ostatnie rundy pokazały na czym polega problem i jeżeli się to nie zmieni to 3 rundę z rzędu będziemy grać tak samo. Proponuje jednak coś tym zrobić już w tej rundzie..
Yhym... To aż takie pracochłonne, że trzeba będzie na to czekać kolejny miesiąc albo i dwa? Coś trzeba wymyśleć już na najbliższą rundę, bo dwie ostatnie rundy pokazały na czym polega problem i jeżeli się to nie zmieni to 3 rundę z rzędu będziemy grać tak samo. Proponuje jednak coś tym zrobić już w tej rundzie..
Może bardzo , bardzo czasochłonne nie, ale każda zmiana w MFO2 jest mniej lub bardziej uciążliwa (nieprzystosowany kod). Dodatkowo obecnie zajmujemy się czymś innym, serwer pvp musi poczekać.
Wysłany: 20-07-2013, 22:38
Tomi napisał/a:
RoLLeR napisał/a:
Tomi napisał/a:
Może bardzo , bardzo czasochłonne nie, ale każda zmiana w MFO2 jest mniej lub bardziej uciążliwa (nieprzystosowany kod). Dodatkowo obecnie zajmujemy się czymś innym, serwer pvp musi poczekać.
Jako, ze gram równiez w v3 to rozumiem o co chodzi i nie będę jakoś specjalnie wymuszał tego na Tobie, zobaczymy jak to będzie w następnej rundzie, ale mam nadzieję, że jeżeli sytuacja się znowu powtórzy to coś z tym zrobisz ;p
Edit: Jeszcze wracając do nadal trwającej rundy, proponowałbym któremuś z gmów przejrzeć ostatnie walki pierwszej trójki przed rozdaniem nagród, taka moja mała rada
Profesja: Mag
Nick: Legenda ProVo
Level: 1
Świat: 5
Wysłany: 20-07-2013, 23:08
RoLLeR napisał/a:
Edit: Jeszcze wracając do nadal trwającej rundy, proponowałbym któremuś z gmów przejrzeć ostatnie walki pierwszej trójki przed rozdaniem nagród, taka moja mała rada
Tak, niech gm przejrzy walki, może jakiś ban poleci, HAHA. Oj roll w grze Ci słabo idzie, to lwa wyzwalasz z siebie na forum. GL w next
Profesja: Mag
Nick: Legenda ProVo
Level: 1
Świat: 5
Wysłany: 21-07-2013, 08:55
Jakbyś był nieco bardziej inteligentny to byś wiedział, że zawsze topka jest sprawdzana.
I co myślisz, że tym sposobem stałeś się zabawny, spłakałeś się bo dostałas bana na chat i nie wylejesz swoich żali innym graczom?
Dobra, to zrobię start na 80, pierwszy limit 88 i dalej 10% up (nie 20%, bo przy takich levelach to już dużo więcej trzeba wbić na lv up niż w obecnej rundzie).
Czyli pewnie będą przez całą rundę limity: 88,97,107,118,130
Tomi znowu będzie nudno Mamy mase mf z loterii, res na bossy, pokonujemy i możemy dojść tam gdzie inni nie mogą i antykiem. My we 3 ( Ja, Legenda ProVo, herkules_20) mamy lepsze pomysły, bo teraz jest nam łatwo i chyba każdy z nas to potwierdzi.
_________________ - Naród umiera, a wy palicie zioło. -
Wysłany: 21-07-2013, 10:16
Provus napisał/a:
PoneXis napisał/a:
Oskarżasz nas, bo nie chcemy z tobą walczyć? To dość niepoważne.
W tym sęk, że ja chciałem z nim walczyć tylko chłopak odpisując na moje pytanie - "gdzie? (pole)" dał mi ignora Typowa dziecinada
No wow, dobrze że Ci to dII przekazał, bo pewnie nadal byś czekał aż do podziemii oasis wejdę^^
Ponexis, nie oskarżam, ale skoro macie te topki i mają trafić do was nagrody, to nie widze nic dziwnego w tym, że któryś z gmów sprawdzi wasze ostatnie walki No fakt, faktem macie fajne pomysły ;p Grac pól rundy antykiem, serio macie pomysły : D Na 42 i 53 była zabawa, jak każdy z nas grał hybrydką i gra była loterią, miejcie pretensje do Tomiego o to, że sami robicie antyków i gra jest dla was nudna