dlaczego nie mogę wziąść rozłożystej rośliny przy molo ?
A byłeś na wyspie? Żeby wziąść roślnke z molo musisz dotknąć chociaż jedną na wyspie
krzychuwr napisał/a:
PS: I dlaczego zlikwidowano dział questy ? Nie widzę w tym najmniejszego sensu.
Dział Questy nie miał być tu na stałe, był tymczasowy. Aktualnie na portalu kończymy opisywać questy i teraz tam będę wszystkie odpowiedzi. Dział Questy jest zbędny.
Aktualnie dostęp do działu ma tylko garstka osób zajmująca się portalem
ja zrobiłem trochę źle, bo najpierw poszedłem do muchomorów.
Może jak załatwię bagiennego potwora, zdobędę 2 roślinkę(3 zużyte) i nie starczy ich na dojście do pterodaktyla, to może wtedy będzie chciał brać przy molo.
Jeżeli wziąłeś miecz to straciłeś pterodaktyla Jeżeli nie wziąłeś to powinno ci starczyć roślinek..
Wcale nie stracił Pterodaktyla Ja też wykorzystałem na początku 3 na skrzynkę i te muchomory. Wróciłem z wyspy i wziąłem tę z molo i poleciałem jeszcze raz i co? Walczyłem z Pterodaktylem...
Wcale nie stracił Pterodaktyla Ja też wykorzystałem na początku 3 na skrzynkę i te muchomory. Wróciłem z wyspy i wziąłem tę z molo i poleciałem jeszcze raz i co? Walczyłem z Pterodaktylem...
dzięki, o to mi chodziło.
szkoda tylko, że będę 1kk w plecy.
Wiem, że nie są obowiązkowe, ale chciałem zaliczyć wszystkich bossów(aż do momentu wybrou strażnicy/więzień)
Powiem Tobie tylko tak Możesz ubić Więźnia i Strażnika Więzienia Dowód: gracz Mateusz20 na 2 świecie. Więc możesz zrobić tak, że żadnego bossa nie opuścisz