Osobiście uważam że licznik czasu jest to zbędna pierdoła która może uprzykrzyć wydajność serwera
jedynie bym był za wprowadzeniem ilości logowań w ciągu doby na dane konto
(wtedy sami byśmy wiedzieli czy ktoś nie lata nasza postacią ), opcja była by do wglądu GM'ów co by na pewno w znacznym stopniu przyczyniło sie do kasacji multikont
Masz możliwość zobaczenia ile ny gracz przesiedział już na MFO ? - myślę że nie
Tego nie, ale nie o tym pisał mklem1 Zresztą nie wydaje mi się, żeby mi to było potrzebne do "pracy" GM-a Taki licznik to raczej jako ciekawostka, do niczego nie przydatny, ale jeśli nie będzie zawadzał to czemu nie
Tego nie, ale nie o tym pisał mklem1 Zresztą nie wydaje mi się, żeby mi to było potrzebne do "pracy" GM-a Taki licznik to raczej jako ciekawostka, do niczego nie przydatny, ale jeśli nie będzie zawadzał to czemu nie
Fajnie by było wiedzieć ile ile już czasu poświęciłem dla mfo ...myślą że dobre by były liczniki takie jak tu na forum :]
Ogólnie pomysł w deche i fajna ciekawostka
[ Dodano: 10-07-2009, 18:55 ]
Evil napisał/a:
Ehh... minęły już 2 lata a propozycja dalej nie zrealizowana... a temat nie zamknięty... chyba trzeba podjąć jakąś decyzję ?
@up
no w sumie półtora roku ;D
nie zauważyłem tego ....w sumie masz racje że ten post tu leży i lezy a administracja nic nie robi
_________________ این پرانا بیوکوف ہے ، اور جو کچھ قانون سازی کے حامی.