Ja tam bramka gdyż sie na mniej męczy , no i jestem najlepszym bramkarzem u mnie na dzielnicy
_________________ Miałem kiedyś tu na forum konto nie pamiętam nicku a drugie to konto brata adi97 on zaś nie pamięta hasła do tamtych kont .Wiec o ile jeszcze one istnieją to proszę o ich skasowanie.Po skasowaniu tych kont proszę o poinformowanie .Z góry thx ^^.
Gram od 2 lat na prawnym pomocniku lubie bardziej na napadzie, ale już zostane przy tym pomocniku poprostu najprościej się gra akcje ofensywne:
- wariant 1 - jedziesz klepą z środkowym prawym pomocnikiem (lub PŚPD) po czym zagrywa ci na dobieg i wrzucasz albo kiwasz obrońce przekłądasz piłke i strzelasz.
- wariant 2 - dostajesz piłke do linni szereko na dobieg, dojeżdzasz pod pole karne i albo wrzucasz albo kiwniesz , przełożysz piłke i wystawisz nabiegającemu środkowemu pomocnikowi.
- wariant 3 - wbiegasz do środka, stojąc tyłem do bramki przeciwnika dostajesz piłke, obracasz się i robisz rajd
najgorzej jest z bieganiem praktycznie biegasz akcja za akcją od linii do linii