O, to dobrze, że ja się na Ciebie nie naciąłem ... mnie ze dwa razy się zdarzyło wygrać walkę fizycznie, bo się dowiedziałem wcześniej, że przeciwnik zrobił resa na antymaga. A miałem 10 siły. Więc czasem taka porażka to po prostu wina własnej głupoty (zrobić anty i jeszcze się z tym ujawnić), a nie dziur w systemie.
A ten gość co walczył z Walkmenem może chciał go wziąć na hita - ale czegoś nie dopracował. Na geniusza to mi on nie wygląda, skoro nawet regów nie kupił.
Edwin, ja Quick'u nigdy takiego czegoś nie próbowałem, chodzi mi o Sharka .
To było na 16-17 lvl i to na 1s ;p Więc raczej byś się nie naciął .
Btw, ten temat jest, żeby każdy sobie pogadał o tym i owym o ns ?
Coś mi tu nie gra, zlikwidowanie ns to głupota, zlikwidowanie
tej taktyki, którą wymieniłem - głupota, zablokowanie hakerów - tym się zajmuję administracja .
Więc czemu ten temat dalej istnieje ?
Edwin, on nie zrobił resa na Walkmena
Po co miałby to robić i dawać tylko 100 w MP ? Albo tylko 600 ?
Ja robi się resa przed pojem to trzeba się starać jak najbardziej,
żeby przeciwnik padł na hita ;p W każdym razie ta taktyka jest dobra,
na Sharku też byłem wojem i waliłem z magii (przed wprowadzeniem tego,
że 2x większa siła od magii = wojownik) .
Nie zrobił? Kiedy sprawdzałem w moim przedziale kto jest online widzę, że ktoś robi resa postaci więc zaproponowałem, że wyślę zaproszenie bez znaczenia czy będzie magiem czy wojem ale pod warunkiem, że na chwilę przed nie zrobi kolejnego resa. Pokonanie mnie wiązało się ze zdobycie coś ponad 600 pkt rankingowych więc warto było o co walczyć. Wiedział, że w uczciwej walce nia miał szns bo ... lepsi od niego już padali. W tej chwili to wcale nie mam zamiaru się chwalić ale na każdego jest sposób i ja o tym dobrze wiem. Jakiś tam hit na mnie nie działa bo ... wiem co zrobic by uderzyć pierwszy i to ja go pokonam wcześniej zanim "hitnie mnie" (jeżeli pkt obrony właduje w siłę/ magię). Tylko tyle.
Profesja: Wojownik
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 13-04-2009, 15:43
1) Nabijajcie sami lvle.
2)Noobstat to noobstat nic nie poradzisz że nie umie grać.
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .