Crythen, powiedzmy że 4/10 Co do napisu, ma on tylko zaznaczać autora (w tym przypadku, chyba), więc nie musi być widoczny... Jeśli się nie boisz o utratę pracy to możesz i dawać bez napisu, nikt Ci tego nie zabroni, a praca nie zawsze jest ładniejsza przez napis Info nie dla Ciebie Crythen, a ogólnie bo widzę że się plują o te napisy...
Darksteel, odgrywając się oceną na mój komentarz do Ciebie jesteś poprostu żałosny. Wyjdź z tego tematu skoro nie rozumiesz na czym polega ocenianie. Polecałbym Ci obejrzeć prawdziwe fora graficzne, i nie płacz po każdej złej ocenie (płaczem nazywam tutaj Twoje odgrywanie się, przyjemność sobie sprawiłeś...).
A więc teraz ja Ciebie ocenie (normalnie, nie znam Cię, oceniam każdego według własnego systemu ^^), a więc beznadziejny napis, dziwny Stock... Na jedyneczke nie zasługuje samo wstawienie napisu, a więc sam sobie odejmij
Ciebie nie ma co lekceważyć, przecież ty samego nc oceniłeś na 0, więc musisz mieć w tym naprawdę doświadczenie, dasz mi swój nr. gg? W rolę wchodzi również link do forum z którego się tego nauczyłeś, muszą być tam również doświadczeni ludzie jak ty. Chciałbym wziąć u ciebie lekcje grafiki bo nie wiem jak robić takie super avki. : )
imo. ja się nie rewanżuje, tylko oceniam szczerze.
dn0/10