Prosze podaj jakis powód dlaczego to jest bezsens ??
Robisz nie potrzebny spam...
Ja własnie podaje argumenty które przemawiają za tym ze limit by się przydał!!
Własnie złoto zeidzie w pare chwil gm to zauwazy da złoto na minus i gracz wyrówna złoto w "Świątyni kupują atrybut"---> Nie wiem czy jeszcze ten bug działa bo chyba admin go juz naprawił...
A jeśli nie zauwazy nasz gracz bedzie żył spokojnie ciesząc się duzą sakiewką.
Gdy inni gracze bedą na to złoto Cieżko pracować..
Wiec taki limit jest potrzebny!
Ale nie dla tych graczy którzy zarabiaja uczciwie!
Ten limit byłby gdyby był szybki przyrost gotówki dla gracza nie dla tych co zarabiają uczciwie na targu!!
Ci co zarabiają uczciwie na targu też mogą mieć szybki przyrost gotówki ;> Na przykład jak wszedł poprzedni up, to moja ilość gotówki w ciągu jednego dnia wzrosła prawie trzykrotnie ;>
Uważam, że taki limit jest niepotrzebny... Co najwyżej mogłaby iść informacja do GMa, że jakiś gracz przekroczył 'barierę' na dany poziom i wtedy się go będzie sprawdzać pod względem uczciwości. Ale sztywnym limitom mówię stanowcze "nie" ;>
pomysł może być, choć myślę, że mimo wszystko goście znajdą sposób na szybkie zdobycie golda, tylko co wtedy zrobić z tymi co zdobyli mnósto kasy uczciwie, nie da się wszystkim dogodzić
Ci co zarobią kase uczciwie bedą ją mieli !
Chodzi o szybki przyrost gotówki na małym lv!
StopDzieciomNeo [Usunięty]
Wysłany: 12-08-2007, 17:53
tak jak ktoś mówił kilka stron przedtem
że jak się wygra z taką postacią dostaniemy dużo money , a jak ktoś jest dobry w walce z graczami to też ma dużo money, osoby które są na tak i mają level początkowy to podejrzewam że w walkach z graczami słabo im idzie . Jeżeli ktoś ma level np. 10 to i tak dużo kasy wcale mu dużo nie da , bo są przecież ograniczenia levelowe eq.
Ja raz miałem na 10 levelu ponad 500 000 g , bo jakiś gość kupił ode mnie gem ,a i tak za tą kasę dużo nie kupiłem .
Jeżeli zaatakuje cię taki zioom co ma sporo money , to zdobadź level i daj troche w atak lub szczęście wyzwij na poja i jak wygrasz zdobędziesz dużo kasy i to uczciwie
ja jestem na nie bo to jest bez sensu:d ktoś zdobedzie bo bedzie ładował ruchy tak jak funreal_pyre i co zabiorą mu 80% kasy??? to jest bez sensu daje na NIE