Nonp. każdego tylko raz na dzień mogło by się atakować....i żeby exp i gold był normalny jak potworki na tym poziomie ( a nie jak boss) ale leciały z neigo itemy
Pomysł dobry, ale walki o złota expa i ranq np. jeżyli przeciwnik ma 10 lev a za każdy level dostaje 20 ranka to będzie miał 200 ranka, czyli wyleci 20 a jeżeli 20 lev to wyleci 40 itd.!!
Pomysł dobry, ale walki o złota expa i ranq np. jeżyli przeciwnik ma 10 lev a za każdy level dostaje 20 ranka to będzie miał 200 ranka, czyli wyleci 20 a jeżeli 20 lev to wyleci 40 itd.!!
Hmm... nie potrafisz uzbierac ranka z normalnymi graczami? to juz twoj problem.... to tak jakby dostawac ranq za bossy... ogarnij sie dzieciak....
Ogolem pomysl jest fajny i jestem jak najbardziej za
Hmm... nie potrafisz uzbierac ranka z normalnymi graczami? to juz twoj problem.... to tak jakby dostawac ranq za bossy... ogarnij sie dzieciak....
Ogolem pomysl jest fajny i jestem jak najbardziej za
To że ktoś ma inne zdanie od ciebie ( ) nie oznacza zaraz że jest gorszy od ciebie - dla nie których to może być dobry pomysł (mnie to raczej nie obchodzi - gram na bossy). Pohamujcie się...
Według mnie pomysł super tylko ten limit.....według mnie mozna by bylo zrobic tak ze za lazdym raze na przeciwnik jest mocniejszy .....czyli na tyle mocny by nas pokonac np 2-3 razy wygramy a 4 raz przegramy
pomysł jest fajny ale żeby niebyło więcej walk niż 2 w godzinie opruz od 3 do 6 a jezeli niebędziesz walczyć za godzinke będziesz mieć +1 walke i będzie fajnie
Pomysł jest okey wszystko ładnie, oczywiście limit walk jest obowiązkowy, ale jeśli przegra się z takim botem kilka walk to inny gracz potem dostanie więcej ranka od bota, a dlaczego bo gracz który z nim przegrał straci ranka bot zyskuje np 1000 ranka, a taki noobek miałby 100 ranka w przód nie uniknione byłoby wtedy przekazywanie ranka chyba, że źle zrozumiałęm ten temat, ale jednak jestem na tak