Ja mam taki problem, że w profilu mam drużynę, której nie ma i jak na nią klikam to jest napisane "Nie ma takiej drużynyWystąpił błąd." A jak wchodzę w drużyny to nie mam żadnej, ale nie mogę założyć własnej, bo jak klikam to tylko strona się odświeża i nic więcej się nie dzieje. Proszę o pomoc
SeA, wcześniej musiałeś zostawić ten talizman w którymś z posągów i został skradziony. Straciłeś przez to walkę z bossem Aquatic i chyba sztabki złota.
Level: 123
Wysłany: 28-01-2011, 08:13
Został skradziony ?: Wow.W solucji nawet pisało coś o tym,mżeby zabrać medalion.Niestety.Już go chyba nie odzyskasz.
[ Dodano: 28-01-2011, 08:14 ]
Chociaż nie, odzyskasz. Dostaniesz go jednak dopierom po tym, jakn wejdziesz do prawej komnaty Ballis po pokonaniu Demona Ciemności.
Witam mam problem zwiazany z bossem. To tak jestem na etapie "bagienny potor" nie wiem co sie stalo ale poszedlem an tego bossa i mi sie zaciela gra niby tocze walke z tym bossem ale nic nie moge zrobic nie mam okna "menu". Bardzo ladnie prosze o pomoc z tym Bledem, nick w grze: Gruby_troll
Witam mam problem zwiazany z bossem. To tak jestem na etapie "bagienny potor" nie wiem co sie stalo ale poszedlem an tego bossa i mi sie zaciela gra niby tocze walke z tym bossem ale nic nie moge zrobic nie mam okna "menu". Bardzo ladnie prosze o pomoc z tym Bledem, nick w grze: Gruby_troll
sprawdzałem, normalnie uruchamia się walka i można wybierać komendy.