Żart masz te staty mając 10 Inteligencji nie masz żadnych szans radzę w to zainwestować oraz w szybkość bo nie pamiętam ile trzeba na tą kreaturę szybkości ^^
No wiesz ja kiedyś pokonałem go na 70 lvl'u gdzieś napisałem wtedy to na forum znaczy te statystyki ale wątpię żebyś Ty czekał do takiego poziomu ^^
Mmmm... gram prawie miesiąc nie licząc przerwy spowodowanej kolonią i mam 42 lv a na drugiem 62 ;>. Behemoth'a King'a można spokojnie rozklepać mając 45 lv, o ile masz ponad 500-550 obrony magicznej przy 2,5k HP by cię nie zdejmował na hita silnym pociskiem magicznym, a speeda ok 150 wystarczy by co 4-5 tur mieć ruch Tak resztę magicznych ataków ma słabych, choć trzeba uważać na jego atak z "łapy" ^^.
No tak ale co Ci da teraz przejście go na takim poziomie skoro nikt nie gra, praktycznie i resa nie zrobisz :] a na 70+ mając 10 wity i inty jedziesz go na luzie :] mając gemy na full ale do tego trza mieć expa
Rurza, na gemach z 3*-4* i 42 lvlu chyba da się go rozwalić.
Ja jutro idę na beha, z expionymi gemami... mogę podrzucić info na niego
staty, ilość miksów, jakie gemy <żart>
Mi nie chodzi o to aby go na jak najniższym pokonać bo to nie jest problem użyć paru multi aby nabić gemy i miksty lvl4 ja po prostu chce mieć dobre 80+ lvl i mi się nie spieszy pokonać BK
javascript:ShowInfoFrame('battle_report.php?r_id=3178533')
61 lvl BK na 10 inty i wity