typowy tekst typowego rozpuszczonego przez rodziców dzieciaka o zbyt dużym mniemaniu o sobie. Przykro patrzeć na to, że społeczeństwo dąży ku upadkowi.Takich przypadków jak OlEroS niestety jest więcej.
Dla mnie najgorszą chwilą była przegrana z 60 lvl wyższym graczem, biorąc pod uwagę, ze gdybym był ubrany wtedy na jego profesje, doszłoby do remisu. Przez to nie gram już w MF:) Stwierdziłem, że ta gra za dużo mojego czasu pochłonęła- i wiecie co?
Najgorsza chwila ciągnie się do teraz kiedy wchodzę na kompa i wiem , że muszę wykorzystać ruchy chociaż mi się nie chce ;p ale 222lv nie pozostawię bez opieki
_________________ *Wszystkie konta jakie posiadałem zostały pobanowane
*Forum przeglądane systematycznie , tylko ręce opadają jak widzę tematy "Dostałem niesłusznie BANA" :O
Również zauważyłem że nie grając, mam o wiele więcej czasu dla siebie, i teraz naprawdę widzę ile ta gra czasu mi pochłoneła..
taaa;)
anis masz wrocic!
a prawda jest taka,ze gra sie przyjemnie,wtedy,gdy ma sie z kim pogadac itd...+ gdy poswieca sie odpowiednie ilosci czasu (nie za duzo...ale niestety tez nie za malo,jelsi chce sie byc dobrym)
Level: 70
Świat: 3
Wysłany: 21-06-2009, 14:57
Hmmm :
- Walka z sowami na 6lvl , oczywiscie nie pokonalem brak mix
- Walka z shiva
- Walka z duchami gothar
- Przegrana po wystawce i strata 300 ranka