Wysłany: 09-03-2007, 11:07 Kara za multikonto i to ich złe wykorzystanie
Zdarza się częsta tak, że osoba ma parę kont. Nie wnikam w to choć wiem, że tak jest. Jest możliwość tego sprawdzenia poprzez tzw multialarm. często zdarza się, że jak jakiś noob przegra, to bierze swoją postać o większym lv i atakuje z zemsty. Nie podoba mi się to więc może zabronione by było atakowanie postaci która wygrała inną postacią która posiada takie samo IP powiedzmy przez 1 dzień.
Zły pomysł - a co z ludźmi grającymi np. z sieci osiedlowych?
Jeśli uważasz, że ktoś w ten sposób się mści,
staraj się znaleźć poparcie swoich przemyśleń,
np. w postaci wiadomości od omawianej osoby
A wtedy... wiadomo co policja, kajdanki, komora gazowa...
_________________ nie działam już aktywnie na scenie MF
Ucz się ucz, bo nauka do potęgi klucz;
a jak będziesz mieć dużo kluczy,
złamiesz wszystkie zabezpieczenia.
ej.. to zbyt nie humanitarne! ...
i drastyczne ...
^^"
wystarczy cela pelna nudy i milczenia :)
---
tja^^"
zzibi2.. wolaja wieksze lvle na Ciebie?
oj ... czyli musialyby byc tylko o 3lvl wieksze niz Twoj ..
czyli ym ... eh nie przejmuj sie ..
popracuj nad postacia .. i zrewanzuj sie...
= zabij owego "wyzszego" przesladowce ^^"
Oj...musialbys miec skula zeby sie mscili chyba ze faktycznie masz to rozumiem
Mnie nie raz atakowaly wyzsze lvle i nawet anty mnie scigaly a nie raz wygralem.
Musisz troszke pocwiczyc nabic te pare lvli i pomscic takiego
no wlasnie co z osiedlowka ja np mam siec w bloku i ok.4-5 osob ma to samo ip w tej grze no przeciez jak zaczalem grac to i kumpli wkrecilem sam nie bede gral pozdro PRZECIW
Chciałem zacząć taki temat, ponieważ pewien koleś chciał mnie pokonać. Przegrał, zaczął wyzywać wziął swoją większa postać i mnie zaatakował. Nic bym z tego nie robił, ale koleś napisał mi na PRV że teraz mam za swoje, bo to jego druga postać. Wydaje mi się, że GM nic nie robią z tymi co mają multikonto.
Np widziale, kiedys jak gracz GHS przegral walke i napisal na czaacie zaraz zaatakuje cie kontem Benek TGB w profilach pisze ze to bracie moze ale....czy to uczciwe ?
Mało kiedy można udowodnić multi. Wystarczy udać, że ma się osiedlówkę... I co? Wątpię by admin czy gmowie zadaliby sobie trud sprawdzania każdego indywiduum... Nie ma szansy przejść.
To również można sprawdzić czy ktoś mówi prawdę... Np.: Sprawdzenie adresu MAC karty sieciowej lub kompa... buhahahaha... I wtedy z góry wiadomo czy gra ktoś z jednego kompa czy to poprostu "całe osiedle"... A poza tym w osiedlówce ten sam jest tylko (ale dość rzadko bo mało kto preferuje takie rozwiązanie) adres zewnętrzny... a sprawdzenie adresów wewnętrznych to też raczej nie problem... Trochę użyć głowy i mamy o 50 % mnij kont... i większy porządek...