Jest. Pewien błąd. Gdy patrzymy na gem to gdy jest na FLLL tj.***** pokazuje nam w gemach że daje 20%... a na targu, gdy damy średnie ceny patrząc na taki gem czyli "FULL" pokazuje że, np. zwiększa atak magiczny o 4%.
Myślę że coś tu jest nie tak.
Tak bynajmniej mam na s3.
Nie wiem jak jest na s1 bo moja postać nie ma ruchów by dojść do maista i to sprawdzić.
Profesja: Wojownik
Nick: BROVTHER
Level: 69
Wysłany: 14-09-2009, 18:46
BŁĄD W PROFILU
A mianowicie chodzi mi o GG.
Gdy ktoś jest dostępny na gg w profilu też zawsze było żółte słoneczko.
A teraz nie ważne czy ktoś jest dostępny czy nie, to zawsze jest czerwone.
Sprawdzałem to na Mozzili i Explorer, więc to raczej nie jest błąd przeglądarki.
_________________ Walka jest myśleniem, przewidywaniem ruchów przeciwnika. Walka bez myślenia jest jak broń bez amunicji. - by BROVTHER (Sorverture).
Wchodzę w plecak i naciskam na itemka żeby się załozył.. ładuje się strona a po załadowaniu nie pokazuje że jest założone, dopiero jak znowu klikne w plecak to dopiero widać
Gem jak przełożyłem na aktywne też się nie chciał przełożyć dopiero po ponownym kliknięciu na gracz itd (f5 nie działa, jest to samo)
Na arenie jak się na początku z kimś zawalczy a potem się kliknie na coś innego to raport jest nadal z tamtej walki choć pisze że walcze już z kimś innym Np.
Klikam na 2 pająki i jest ok, klikam wróć i chce 2 węże, pokazuje się że stoczyłeś walke z 2 węze itd. ale raport jest z os, dopiero trzeba kliknąć jeszcze raz na arene i wpisywać od nowa
F5 Nie działa!!
_________________ Bo tam gdzie jesteś... tam nie ma i mnie