Witam.. ja mam taki problem, na świecie 1 mam straszne lagi otóż mapa ruchu w grze jest tak jakby lepszej grafiki i lepszej rozdzielczości przez co mi się zacina. Jak wchodzę na św 3 to jest słabsza grafika i w ogóle niema lagów. Co mam w tym przypadku zrobić? pozdrawiam!
Witam.. ja mam taki problem, na świecie 1 mam straszne lagi otóż mapa ruchu w grze jest tak jakby lepszej grafiki i lepszej rozdzielczości przez co mi się zacina. Jak wchodzę na św 3 to jest słabsza grafika i w ogóle niema lagów. Co mam w tym przypadku zrobić? pozdrawiam!
Ale masz ciekawe, dziecinne i mądre poczucie humoru. Takimi tekstami to na prawdę nieźle potrafisz rozbawić... Po co w ogóle sie odzywać jak sie niema nic do powiedzenia? Idź stąd cwaniaczku i daj się wypowiedzieć komuś kto ma pojęcie w tej sprawie i potrafi pomóc. pozdro
Czy czasem błędem jest mała ilość plamiastych roślin bo chyba tak się to nazywa ponieważ można się pomylić i zabraknie jednej rośliny , aby dojść do pterodaktyla oraz nie móc kontynuować fabuły gry jak sie stało w moim przypadku i nie wiem co teraz zrobić.