Teraz gdy się wygra walke z gościem o nizszym lvlu, dolicza się ona do wygranych walk, co jest wg. mnie niesprawiedliwe. Proponuje więc dodać do statystyk rozegranych z graczami dodać czwarte pole: niesprawiedliwie wygrane walki.
I druga sprawa - wygrane/przegrane/zremisowane walki drużynowe nie doliczaję się do licznika walk w profilu. Proponuje więc po "walkach z potworami", "walk z graczami" i pojedynków dodać czwartą kategorię - "walki drużynowe".
Profesja: Wojownik
Level: 110
Wysłany: 15-03-2007, 17:54
"niesprawiedliwie wygrane walki. "
OWN3D XD
Kolego piteruss, Przeczytaj swojego posta jeszcze raz i rusz szarymi komórkami... Jeśli Ci to pomorze uderz głową w biurko kilka razy lub podepnij sie pod 220... Może jeszcze statystyki pw, ruchów, czasu poświęconego grze, ilość wiadomości wysłanych na czacie, ilość użycia fontanny uzdrowień.... łał *.* Ty też zauważyłeś? te pomysły są bez sensu?! A skądże one są cudowne... O ironio....
piteruss, poszperaj sobie w logach... zobaczysz tam troche statystyk, sprawdz sobie od razu kiążeczkę zdrowia i legitymację szkolną... tak dla pewności czy wiesz o sobie wszystko
_________________ When the hell is full, the deads will walk on the earth..
Teraz gdy się wygra walke z gościem o nizszym lvlu, dolicza się ona do wygranych walk, co jest wg. mnie niesprawiedliwe. Proponuje więc dodać do statystyk rozegranych z graczami dodać czwarte pole: niesprawiedliwie wygrane walki.
I druga sprawa - wygrane/przegrane/zremisowane walki drużynowe nie doliczaję się do licznika walk w profilu. Proponuje więc po "walkach z potworami", "walk z graczami" i pojedynków dodać czwartą kategorię - "walki drużynowe".
Kiedys byly dobre te twoje (nudne) ehkmmm pomysle,teraz...OWNED
Oczywiscie na nie!
Teraz gdy się wygra walke z gościem o nizszym lvlu, dolicza się ona do wygranych walk, co jest wg. mnie niesprawiedliwe.
Wygrana, to wygrana - nie wazne czy z wyzszym/rownym/nizszym poziomem..
piteruss napisał/a:
Od tego sa statystyki Druzyny - walczysz z teamem, wiec jemu przypisywane sa te wygrane/remisy/przegrane, a nie kazdemu czlonkowi z osobna..
Jak mam byc szczery, to nie widze sensu ciagniecia dalej tego tematu - nic z tego nie bedzie..
juz dawno mowilem ze propozycje tego uzytkownika sa bezsensowna strata czasu ale to to juz kompletne dno ;/ jak by ktos nie mogl zobaczyc sobie w logach ile ma przegranych czy wygranych walk niesprawiedliwie!! a poza tym wygrana niesprawiedliwie jest tez wygrana no nie!
Pomysł1: totalne dno Są logi, a skoro wygrałes to masz to zapisane jako wygraną walke.
Pomysł2: Jeszcze gorszy niż pierwszy przeciez sa teamowi takie statystyki przydzielane, odchodziz z teamu i co?
Koleś... jak masz takie pomysły dawać to zmien forum
btw.moje niektore pomysły tez najlepsze nie sa ale tych twoich to za Chiny nie przebije