Było , ale lepiej gdyby było więcej częstszych pojów ....Ale by ci którzy dostawali by pkt by je mieli szybciej....Ale i tak jestem nadal Za częstszymi pojami
Było , ale lepiej gdyby było więcej częstszych pojów ....Ale by ci którzy dostawali by pkt by je mieli szybciej....Ale i tak jestem nadal Za częstszymi pojami
Mmmm...malutki powtórzenie 2giego stopnia ^^"
Takie czestsze poje dają mozliwość spojedynkowania sie np. za1h od wysłania a nie ,że czasami trzeba czekac pare godzin.
Jednak jest jeden minusik -Przyspieszyłoby to oddawanie ranku ^^"
No dobry pomysl aby przyspieszyc pojedynki Jestem jaknajbardziej ZA i nie widze powodu dla ktorego tem pomysl mialby nie przejsc
_________________ https://logowanie.forsafon.pl/Default.aspx wejdz na ta strone i sie zaloguj doładuja Ci konto i tam gdzie jest napisane skad masz ta strone wpisz ze od znajomego i nizej moj NUMER KOMORKI: 693644293
Profesja: Wojownik
Nick: Yon
Level: 155
Świat: 3
Wysłany: 26-03-2007, 12:27
Sam taki temat już kiedyś zarzuciłem, ale się nie przyjął niestety... Wiadomo że jestem za jak najczęstszymi pojami, chociaż skoro wtedy "góra" się na to nie zdecydowała, to pewnie teraz też tego nie zrobi
Profesja: Wojownik
Level: 142
Wysłany: 26-03-2007, 17:39
ja sie zgadzam, a co do wypowiedzi Moneta, jest śmieszna bo jak ja chciałem z nim walczyc choćby pojem to sie bał i nadal boi,
----- kozak i twardziel z niego
a czestsze pojedynki by sie sprzydały nam
_________________ 1 miejsce w marcowym turnieju
1 miejsce w kwietniowym turnieju
1 miejsce w majowym turnieju
3 miejsce w gold;) [było]
18 ranking: [był]