Nie wiem czy już była o tym mowa, ale uważam że depozyt powinien być trochę zmieniony. Pod takim względem, że gdy wsadzamy jakąś miksturkę albo eliksir to jak wsadzimy 2 tozajmie nam 2 miejsca w depozycie. Uważam że powinno się sumować, żeby łatwiej można bylo schować wszystkie miksturki/eliksiry które mamy,a nie tylko tyle(4) ile możemy zmieścić w depozycie, Powinno to wyglądać tak:
np.
Eliksir x 11
Wolne
Wolne
Wolne
A nie tak:
Eliksir
Eliksir
Eliksir
Eliksir
Bo w ten sposób ani nie możemy uchronić cennych eliksirów przed utraceniem a w dodatku zapełniamy caly depozyt. Co sądzicie o tym?
Nie...
zwlaszcza ze co Ci da schowanie all eliksirow w depo gdy
np sa Ci potrzebne do skryptu inteligencji gdy walczysz? ..
po za tym ich wypadanie jak rowniez czeste jak przedmiotow.
naprawde...nie ma zadnego sensu chowac... skoro jak przegrasz to i tak Ci max 1 wypadnie....czy ich masz 1 czy 10000 to wyjdzie na to samo.
Na nie... zreszta taki temat był niedawno
offtop:
ja wolałbym wieksze depo tylko na eq(jestem hybryda) - po prostu tak zeby mozna bylo chowac:
-pierscień
-rękawice
-zbroje (własnie mi poleciała... GAII!!! http://s2.my-fantasy.net/...p?r_id=8777755)
-buty
-hełm
-i tak na jeden gem
-miecz
Profesja: Wojownik
Nick: Yon
Level: 155
Świat: 3
Wysłany: 22-03-2007, 12:01
Wszystko pięknie ładnie, ale po kiego grzyba chować mixy czy eliksiry do depo.... To są przedmioty nieustannego użytku, więc osobiście nie rozumiem celu chowania ich do skrytki. A co do zwiększenia slotów depo to jestem całym sercem na TAK.... dla hybrydy(dla anty w sumie też) ważne jest by, w razie czego, mieć pod ręką ekwipunek dobry na maga, lub na woja... szczególnie jeśli chodzi o bossów pokroju Nieumarły i np.. hmmm... Lewatywian(chociaż on nie jest aż taki trudny)... więc dla dodatkowego slotu TAK, dla sumowania mixów NIE...
Jak jestes hybryda to tylko na wlasna odpowiedzialnosc nosisz eq przy sobie - depo jest dobre male ale za to daje nutke ryzyka przy walce z ludzmi i w zasadzie zmusza cie to do czestego kupywania itemsow XD ale nikt nie kaze ci byc hybryda
_________________ Kieruję subforum Warhammer - zapraszam do gry