Witam!
Mam taki pomysł żeby można było wpłacać kasę(wysyłać sms'a czy jak kto tam woli)na inny numer niż ten za który dostajemy pkt mf.Było by to wsparcie dla autora,a w nagrodę za to nick'i "sponsorów" wyświetlane by były innym kolorem.
O chłopie z nieba mi spadłeś..
No wiesz.. skoro taki jesteś chętny na słanie sms..
To mogę Ci kodzik zapodać i będzie pysznie
Po miesiącu zobowiązuję się do tego aby "datek" znikł..
Będę czekał cierpliwie na kolejne ofiary..
_________________ "I've felt the hate rise up in me...
Kneel down and clear the stone of leaves...
I wander out where you can't see...
Inside my shell, I wait and bleed..."
ZoRo Przeciesz i tak już dajemy datki na MFO w postaci MF. wiesz ile w tej grze sle graczy sMS . Mojim zdaniem to juz dają kosmiczne datki w tą gre.
Średnia jednego gracza super fana MF wysnosi z 1000zł na same mF o ile nieprzesadzam ja chyba sam wydałem na nią z 300zł wiec ty jeszcze chcesz to zwiekszyć ? mojim zdaniem nieopłaca sie robić czegoś takiego
Średnia jednego gracza super fana MF wysnosi z 1000zł
Tu żeś mnie rozśmieszył Ty myślisz, że z 10 zł to admina trafia cała kwota ? Większość zzabierają operatorzy sieci,a na mf leci ok. 10-20 % z 3,66=ok. 1 zł/ 10 zł =ok. 3-4 zł
Dudzin18 napisał/a:
ja chyba sam wydałem na nią z 300zł
Tiaa... A ja jestem Maria, królowa Szkocji, musiałbyś wysłać około, 30x10zł lub 100x3 zł co jest mało realne
CO DO POMYSŁU
Wydaje mi się, że taka opcja jest nie potrzebna, bo będzie to strasznie mało opłacalne : Po co wspomagać coś za free, jeśli można dostawać za to korzyści, uzyskując ten sam efekt ? Jestem na nie.
A inny kolor nicka dla osób które wysyłają SMSy? Głupota.. Ślij SMSy (a
najlepiej przelewy) jeśli potrzebujesz, a nie dlatego, żeby się wyróżnić
z tłumu..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Dudzin18 napisał/a:
Średnia jednego gracza super fana MF wysnosi z 1000zł
Tu żeś mnie rozśmieszył Ty myślisz, że z 10 zł to admina trafia cała kwota ? Większość zzabierają operatorzy sieci,a na mf leci ok. 10-20 % z 3,66=ok. 1 zł/ 10 zł =ok. 3-4 zł
Nie ma nigdzie takich danych. Nie jesteś wstanie tego określic. To, że np. daj my na to Funreal_Pyre tak expi nie oznacza, że wysyła bóg wie ile SMSów/Przelewów. Otóż Ci graczę też potrafią się ustawić (czyt. program partnerki) np.;]
Więc to, że ktoś "jedzie" z lv'em nie musi oznaczać, że wydaję na grę krocie. Tylko, że ma też np. sporo bogatych znajomych. I powtarzam. Nie mozna jasno określic ile kto wydaję. Bo nie ma żadnych statystyk/danych na ten temat. Wiec to info wyssane z palca. Równi dobrze ktoś może na start zrobic przelew zapowiedzmy 100zł+promocja czyli x2... i Co? też można...
//a i prawda, że operatorzy i pośrednik też kawałek tortu zabierają... więc to nie jest tak, że admin zbija kokosy na tych SMS'ach.... tak naprawdę to czasem ledwo na serwery wystarcza.... a co tu mówic o kasie na "plus +++".
Lag napisał/a:
Dudzin18 napisał/a:
ja chyba sam wydałem na nią z 300zł
Tiaa... A ja jestem Maria, królowa Szkocji, musiałbyś wysłać około, 30x10zł lub 100x3 zł co jest mało realne
lols. Niby czemu? To, że Ty tylę nie wydajesz nie znaczy, że inni "maniacy" nie potrafia Tak szczerze? Jakiś czas temu liczyłem ile kasy przwaliłem wysylając eski i przelewy (choć teraz mniej już wydaję to jednak...) wyszło mi 500+ zł. Niemożliwe? A jednak. Tylę poszło z SMS'ów i 2-3 przelewów. Więc jak nie wiesz.... to nie pisz ; p
Lag napisał/a:
CO DO POMYSŁU
Wydaje mi się, że taka opcja jest nie potrzebna, bo będzie to strasznie mało opłacalne : Po co wspomagać coś za free, jeśli można dostawać za to korzyści, uzyskując ten sam efekt ? Jestem na nie.
To NIE jest zły pomysł. Jak ktoś tak bardzo kochą tą grę to zoóbi dla niej wszystko i nawet kase wywali za darmo byle by wspomóc grę...