Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:33
Datki!

Co o tym myślisz?
Super
11%
 11%  [ 1 ]
Dobre
0%
 0%  [ 0 ]
Niezłe
11%
 11%  [ 1 ]
Odpada
77%
 77%  [ 7 ]
Głosowań: 9
Wszystkich Głosów: 9

Autor Wiadomość
ZoRo 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Thief of Destiny
Level: 84
Wysłany: 06-04-2008, 00:45   Datki!

Witam!
Mam taki pomysł żeby można było wpłacać kasę(wysyłać sms'a czy jak kto tam woli)na inny numer niż ten za który dostajemy pkt mf.Było by to wsparcie dla autora,a w nagrodę za to nick'i "sponsorów" wyświetlane by były innym kolorem.

Singami 
Użytkownik

Level: 666
Wysłany: 06-04-2008, 00:48   

A nie prościej to dać to jako kolejną usługę? Zresztą kto by dawał datki za darmo skoro można coś za to dostać?

ZoRo 
Użytkownik

Wysłany: 06-04-2008, 00:50   

O to mi właśnie chodzi,prawdę mówiąc ja bym sms'a wysłał ;) ,ale trzeba by też zrobić żeby to po 1 miesiącu znikało i później znowu.

Fanatyko 
Użytkownik

Nick: Fanatyko
Level: 120
Wysłany: 06-04-2008, 01:19   

O chłopie z nieba mi spadłeś..
No wiesz.. skoro taki jesteś chętny na słanie sms..
To mogę Ci kodzik zapodać i będzie pysznie ;]
Po miesiącu zobowiązuję się do tego aby "datek" znikł..
Będę czekał cierpliwie na kolejne ofiary..
Inside my shell, I wait and bleed..."

ZoRo 
Użytkownik

Wysłany: 06-04-2008, 01:30   

hehe to zmień mi kolo nicku:D

Dudzin18
Użytkownik

Nick: Dudzin18
Level: 134
Świat: 3
Wysłany: 06-04-2008, 05:21   

ZoRo Przeciesz i tak już dajemy datki na MFO w postaci MF. wiesz ile w tej grze sle graczy sMS . Mojim zdaniem to juz dają kosmiczne datki w tą gre.
Średnia jednego gracza super fana MF wysnosi z 1000zł na same mF o ile nieprzesadzam ja chyba sam wydałem na nią z 300zł wiec ty jeszcze chcesz to zwiekszyć ? mojim zdaniem nieopłaca sie robić czegoś takiego :roll:

Lag 
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 06-04-2008, 09:24   

Dudzin18 napisał/a:
Mojim

:lol:

Dudzin18 napisał/a:
Średnia jednego gracza super fana MF wysnosi z 1000zł

Tu żeś mnie rozśmieszył :lol: Ty myślisz, że z 10 zł to admina trafia cała kwota ? Większość zzabierają operatorzy sieci,a na mf leci ok. 10-20 % z 3,66=ok. 1 zł/ 10 zł =ok. 3-4 zł

Dudzin18 napisał/a:
ja chyba sam wydałem na nią z 300zł

Tiaa... A ja jestem Maria, królowa Szkocji, musiałbyś wysłać około, 30x10zł lub 100x3 zł co jest mało realne :roll:

CO DO POMYSŁU

Wydaje mi się, że taka opcja jest nie potrzebna, bo będzie to strasznie mało opłacalne : Po co wspomagać coś za free, jeśli można dostawać za to korzyści, uzyskując ten sam efekt ? Jestem na nie.

Corso 
Użytkownik

Wysłany: 06-04-2008, 09:34   

Czy wy nie widzicie ? Chodzi o to żeby sie jarać że jego nick jest innego koloru niż innych. No bo kto tam myśli o tym ile admin tej kasy dostanie :p

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 06-04-2008, 10:56   

Admin o swój budżet potrafi się sam zatroszczyć..

A inny kolor nicka dla osób które wysyłają SMSy? Głupota.. Ślij SMSy (a
najlepiej przelewy) jeśli potrzebujesz, a nie dlatego, żeby się wyróżnić
z tłumu..

[Ex-GM] Shell 
Tester

Profesja: Mag
Wysłany: 06-04-2008, 11:01   

Lag napisał/a:
Dudzin18 napisał/a:
Średnia jednego gracza super fana MF wysnosi z 1000zł

Tu żeś mnie rozśmieszył Ty myślisz, że z 10 zł to admina trafia cała kwota ? Większość zzabierają operatorzy sieci,a na mf leci ok. 10-20 % z 3,66=ok. 1 zł/ 10 zł =ok. 3-4 zł

Nie ma nigdzie takich danych. Nie jesteś wstanie tego określic. To, że np. daj my na to Funreal_Pyre tak expi nie oznacza, że wysyła bóg wie ile SMSów/Przelewów. Otóż Ci graczę też potrafią się ustawić (czyt. program partnerki) np.;]
Więc to, że ktoś "jedzie" z lv'em nie musi oznaczać, że wydaję na grę krocie. Tylko, że ma też np. sporo bogatych znajomych. I powtarzam. Nie mozna jasno określic ile kto wydaję. Bo nie ma żadnych statystyk/danych na ten temat. Wiec to info wyssane z palca. Równi dobrze ktoś może na start zrobic przelew zapowiedzmy 100zł+promocja czyli x2... i Co? też można...

//a i prawda, że operatorzy i pośrednik też kawałek tortu zabierają... więc to nie jest tak, że admin zbija kokosy na tych SMS'ach.... tak naprawdę to czasem ledwo na serwery wystarcza.... a co tu mówic o kasie na "plus +++".

Lag napisał/a:
Dudzin18 napisał/a:
ja chyba sam wydałem na nią z 300zł

Tiaa... A ja jestem Maria, królowa Szkocji, musiałbyś wysłać około, 30x10zł lub 100x3 zł co jest mało realne

lols. Niby czemu? To, że Ty tylę nie wydajesz nie znaczy, że inni "maniacy" nie potrafia ;) Tak szczerze? Jakiś czas temu liczyłem ile kasy przwaliłem wysylając eski i przelewy (choć teraz mniej już wydaję to jednak...) wyszło mi 500+ zł. Niemożliwe? A jednak. Tylę poszło z SMS'ów i 2-3 przelewów. Więc jak nie wiesz.... to nie pisz ; p

Lag napisał/a:
CO DO POMYSŁU

Wydaje mi się, że taka opcja jest nie potrzebna, bo będzie to strasznie mało opłacalne : Po co wspomagać coś za free, jeśli można dostawać za to korzyści, uzyskując ten sam efekt ? Jestem na nie.

To NIE jest zły pomysł. Jak ktoś tak bardzo kochą tą grę to zoóbi dla niej wszystko :) i nawet kase wywali za darmo byle by wspomóc grę...

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 06-04-2008, 11:09   

Chyba nieumyślnie otworzyłeś temat, który chwilę przed tobą zamknąłem ; P

[Ex-GM] Shell napisał/a:
Jakiś czas temu liczyłem ile kasy przwaliłem wysylając eski i przelewy (...) wyszło mi 500+ zł.

Ja wydałem na MFO 20zł przelewem i do tej pory nie wykorzystałem wszystkich
MFów (w między czasie wpadły nagrody za turnieje) ; D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi