Mam pytanie skąd pobrać boty do cs'a 1,6 non-steam? Bo chciałem najpierw poćwiczyć z botami a potem dopiero na serwach bo nie grałem bardzo długo Pomóżcie
_________________ Obecnie postacią Bolek nie gram. Dlatego że nie da się walczyć na salamandri. Dnia 25.01.09 Postać usunięta [GM] Mnietuniema dzięki za bana... Bo bym tej postaci nigdy nie usunął i grał w to "gówno" następne 2lata... Pozdro.
No właśnie ściągam tego "zbot" wypakowuje to katalogu z cs'em włączam cs'a nowa gra botów nie ma
_________________ Obecnie postacią Bolek nie gram. Dlatego że nie da się walczyć na salamandri. Dnia 25.01.09 Postać usunięta [GM] Mnietuniema dzięki za bana... Bo bym tej postaci nigdy nie usunął i grał w to "gówno" następne 2lata... Pozdro.
wklejasz te boty do valve/cstrike i jak do cs wbijasz to wpisujesz w konsoli albo:
bot_add
lub:
bot_quota (liczba botow co ma byc na serwerze) np. bot_quota 9
Najlepsze są PODBoty :] . Ściągasz je wypakowujesz i nadpisujesz pliki w folderze cstrike . Robisz new game klikasz "h" i ad bot i wybierasz i boty tworzą waypointy I tyle