Wysłany: 11-06-2007, 16:10 Prefixy i Sufixy w przedmiotach
-Przepraszam jeżeli to już było-
Mianowicie, można by umieścić w broniach/zbrojach Afixy i Sufixy (takie diablowate to, co nie ), czyli:
A: Złowrogi- (+5% do ataku w przypadku broni/obrony magicznej/obrony fizycznej)
Złowrogi Ettinowy Topór
Czyli atrybuty ettinówki w tym 5% zwiększony atak.
S: -Życia (+10 do szybkości)
Brązowe Rękawice Życia
To samo co z ettinówką, tyle że tym razem do speeda.
[to tylko przykłady, można je pozmieniać]
By zrobić coś Złowrogiego trzeba znaleść np. Złowrogą Perłe (przedmiot typu rare), która np. dzięki kowalowi (lub innej osoby) łączy się z danym przedmiotem.
Prosze o sensowne komentarze
Ostatnio zmieniony przez Cloud_Strife 12-06-2007, 06:34, w całości zmieniany 2 razy
mnie sie nie podoba ta propozycja. chcesz miec wiecej inty,wytrzymalosci,speeda itd. kup sobie lepsze eq,gemy,pierscienie,atrybuty lub poprostu dodaj statystyki. a z reszta jest na liscie TODO ulepszanie broni u kowala.
_________________ Sorka Za Błędy Ortograficzne...
Ostatnio zmieniony przez Yaoshi 11-06-2007, 16:28, w całości zmieniany 1 raz
O kowalu i ulepszaniu broni jest już na liście TODO
Smuta napisał/a:
niech ktoś inny coś przestawi to ja skopiuje jego wypowiedź
Z tego co ja wiem, to forum służy do wyrażania własnych poglądów, a nie innych. Jak nie masz nic do powiedzenia, to najlepiej się nie wypowiadaj.
dobrze przepraszam
Skoro jest na liście TODO to spoko, zmieniam zdanie, bardzo fajne ale chyba kowal to naprawiacz, twórca broni, może też czarodziej dający range swemu dziełu?
Pomyliłeś afiks z prefiksem Afiks to ogólna nazwa wszystkich prefiksów, sufiksów, infiksów, interfiksów i cyrkumfiksów
Pomysł może i ciekawy, ale mało konkretny. Jak miałyby być dodawane te afiksy? U kowala? To na liście TODO jest. Trzebaby wymyślić jakiś inny sposób Może jakiś quest z tym związany? Ale trzeba to dobrze przemyśleć.