Profesja: Wojownik
Level: 85
Wysłany: 24-08-2007, 20:15 Ogniste Propozycja
Witajcie, a raczej ja witam na forum !
Będę często myślał nad nowymi propozycjami do gierki więc moje propozycje będą tytułowane ogniste tak jak ja
Dzisiaj proponuję :
1. Ustawienia profilów ekwipunkowych : aby wszystkie uzbrojenie zawarte w profile ekwipunku nie wypadało w walce bo trochę bez sensu po co to wstawili skoro i tak trzeba chodzić do miasta i się przebierać
2. Drużyna : 3 dni za dużo, tak mi się wydaję niech będzie to dzień albo kilka godzin i tak jak ktoś miałby dojść na jedną walkę to już będzie za późno a 3 dni to przegięcie a to z smsem to czyste naciąganie na kasę
3. Blokada : 3-4 lvl powyżej 80 lvla otóż mojemu koledze bardzo słabo idzie w tej grze a nie może się nacieszyć bo ciągle ma blokadę postaci na lvlach powyżej 70 a nawet 80 bardzo szybko się traci expa no bo lvl to zaledwie 3-4 walki więc nie ma szans się utrzymać jak ma się słabą postać
Please szeroki koment + własne ulepszenie propozycji
1. Ustawienia profilów ekwipunkowych : aby wszystkie uzbrojenie zawarte w profile ekwipunku nie wypadało w walce bo trochę bez sensu po co to wstawili skoro i tak trzeba chodzić do miasta i się przebierać
Beznadziejny pomysł.Wtedy eq wcale nie będzie wypadał-nie będzie potrzebny depozyt.
FireMan napisał/a:
2. Drużyna : 3 dni za dużo, tak mi się wydaję niech będzie to dzień albo kilka godzin i tak jak ktoś miałby dojść na jedną walkę to już będzie za późno a 3 dni to przegięcie a to z smsem to czyste naciąganie na kasę
Pomysł mi się podoba,ale zerowe szanse na wprowadzenie
FireMan napisał/a:
3. Blokada : 3-4 lvl powyżej 80 lvla otóż mojemu koledze bardzo słabo idzie w tej grze a nie może się nacieszyć bo ciągle ma blokadę postaci na lvlach powyżej 70 a nawet 80 bardzo szybko się traci expa no bo lvl to zaledwie 3-4 walki więc nie ma szans się utrzymać jak ma się słabą postać
Nie do końca rozumiem.No ale jak się ma słabą postać to normalne że nie można się utrzymać Co akurat jest normalne.Prawa dżungli,ot co
1. A dlaczego? To po co są walki o itemy?
O to chodzi, że one mają wypadać.
Najcenniejsze rzeczy włóż do depozytu.
Depozyt jest za mały? Kup większy!
A co do chodzenia do miasta to nie musisz ich chować ... możesz nosić wszystko przy sobie
2. Naucz się cierpliwości. 3 dni to nie tak duzo.
A jak nie chcesz czekać to wykup zniesienie blokady.
3. Kolega przegrywa? Niech poprawi staty i eq tak by nie przegrywać lub niech w ogóle nie walczy.
Blokada będzie i ty tego nie zmienisz.
1. Mam dla Ciebie dobrą radę ... nakup przedmiotów z początkowych miast, aby
prawdopodobieństwo że stracisz coś cennego zmalało ... To jest jedyny sposób
na te wasze problemy.
2.
Cytat:
13. Pisanie tematów typu: Zwiekszanie drużyn, stworzenie gildii itp.
3.
Cytat:
13. Pisanie tematów typu: Zwiekszanie drużyn, stworzenie gildii itp.
FireMan napisał/a:
Będę często myślał nad nowymi propozycjami do gierki więc moje propozycje będą tytułowane ogniste tak jak ja
Zastanawia mnie co będzie jutro ... kopiowanie propozycji TODO?
A może "sfiekszenie drurzyn"? Przemyśl swoje propozycje zanim je przedstawisz.
Witajcie, a raczej ja witam na forum !
Trudno masz pecha jak Ci wypadnie coś , a jak nie chcesz stracić eq to chodź z jednym ;p, ale nie polecam ;D<<<NIE>>>
Cytat:
unikamy niepotrzebnych walk typu: "za 5 min wrócę do drożyny tylko rozwalę paru kolesi z innym teamem" (bezsens to by był) jak już wybierać drożynę to jedna i po to są 3 dni żeby nikomu sie nie chciało latać od drożyny do drożyny<<<NIE>>>
Cytat:
Please szeroki koment + własne ulepszenie propozycji
SORROW.... jak ktoś sobie nie umie poradzić w grze to już jego zmartwienie... co to gra ma się zmieniać pod jakiegoś gracza bo mu słabo idzie??... no comment po prostu.... <<<zdecydowanie na... NIE>>>