Profesja: Wojownik
Level: 1
Wysłany: 08-09-2007, 21:04 Zmiany w gemach
1) Nabijanie punktów ap gemami ofensywnymi (nie wiem czy to jest możliwe).
Można by jeszcze bardziej utrudnić grę Chodzi o to aby dostać gemem ofensywnym (ogień, lód, wiatr, ziemia) punkty AP ze stworów/ bossów musi zostać użyty chociaż raz w walce
To chyba koniec pierwszego pomysłu
2) To raczej pytanie niż propozycja
O ile pamiętam to było pisane na forum o propozycji blokowania zdobytych punktów AP przez aktywne gemy. Byłoby to bardzo pomocne np. w mojej sytuacji (niski lvl wojem i staram sie nie nabijać gemu leczenia). Więc zastanawiam sie czy będzie to wprowadzone
Co do pytania, czyli punktu numer dwa, to jest to na liście TODO, więc pewnie wejdzie do gry. Punkt pierwszy mi się nie podoba, bo wojowie handlarze mieliby dosyć ciężko z nabijaniem gemów ofensywnych.
Profesja: Wojownik
Level: 97
Wysłany: 10-09-2007, 20:50
Co do pierwszego punktu to sie nie zgadzam ale drugi pomysl jest bardzo dobty bo kiedy np chemy miec leczenie **** dla wojow to jest latwiej a jak sie nabije gem na maksa to tzrba go sprzedac i kupic znowu ****. Swietny pomysl