Proponuję, gdy gracz ma nałożoną blokade (spadł 2 lvle) aby mógł przyjmować i wysyłać poje o:
NIC;
Złoto;
Przedmioty.
A przynajmniej te pojedynki o nic
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Jesli chodzi o pojedynki o nic, to bylbym przychylny.
W koncu nie kazdy specjalnie zbija poziom - takie
osoby zawsze moglyby powalczyc sparingi. Co do
walk o cokolwiek to przeciw, z oczywistych wzgledow..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
aha, nom zapomniałem o przelewach, ale to z pojami o nic mogliby wrzucić
I z tym się mogę zgodzić przecież w poju o nic nie traci się nic więc nie powinno być żadnego problemu. Mogło by coś takiego wejść na tak.
hehe a jednak coś się traci aż trudno uwierzyć no nie
wiesz co to??
to statystyka wygranych z graczami w pojach (% wygranych walk) ale na to mało kto zwraca uwagę
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Poje o nic mogłyby wejść, bo w końcu wtedy nie ma żadnych przelewów. A jak by weszło, że jeszcze można poje o wszystko czy też o Rank, Gold lub Exp. Od razu by były przelewy. Tak więc na TaK z pojami o nic, a na NiE z pojami o wszystko(lub te inne co wymieniłem).
Jedyne co byłoby dobre moim zdaniem to poje o nic. Gdyby mając bloka były też o złoto lub itemy to wtedy zaznaczała by się także walka o ranking. Z pojami o nic na TAK a o tą resztę na NIE.