Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 01:01
GM
Autor Wiadomość
bhaal133 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Infinite
Level: 22
Wysłany: 10-11-2010, 20:43   GM

Jak Mam Ochłonąc jak mi zbanowaliscie postac na której mi najbardziej zależało ;/
zbanuj mi i prototyypa bo nie gram nim, a mogłby odbanowac leafa i do wiezienia go dac.
zawsze tak jest. moze mi dacie bana na forum ;( Ale ja nie przestane bo mi zalezy na tym charakterze troszke kaski na niego stracilem,wiec zrozumcie; / jakbyscie to wy grali i wyslali tyle smsow to tez byscie sie wkurzyli.

Tylko Tyle ;(

Rozumiem Was Wykonujecie swoja prace,No ale prosze was o to zeby LeaF sie znalazl na miejscu proto_Typa ;/

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 10-11-2010, 20:49   

bhaal133 napisał/a:
Jak Mam Ochłonąc jak mi zbanowaliscie postac na której mi najbardziej zależało ;/

Pretensje miej do siebie. Na W1 i W2 zabronione jest posiadanie multikont.
bhaal133 napisał/a:
zbanuj mi i prototyypa bo nie gram nim, a mogłby odbanowac leafa i do wiezienia go dac.

Napisz do Mapego, może pójdzie Ci na rękę.
bhaal133 napisał/a:
jakbyscie to wy grali i wyslali tyle smsow to tez byscie sie wkurzyli.

Nie tworzyłbym multikont, nie miałbym powodów do nerwów.

bhaal133 
Użytkownik

Wysłany: 10-11-2010, 20:51   

Dobra Dzieki Za Odpisanie,I sorki troszke nieogarnełem sytuacji,bo po prostu sie wkurzyłem. tylko wiesz ten char był całą moją grą w my fantasy. ;(

A jezeli chodzi o Gm Mapy, Cos ostatnio sie nie loguje wiec nie mam jak do niego napisac.

A czy Jest taka możliwość zebyś GM Ad1hc1 Pójsc na ręke i odbanowac LeaF?a na miejsce wstawic proto_Typa?

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Wysłany: 10-11-2010, 21:02   

bhaal133 napisał/a:
A czy Jest taka możliwość zebyś GM Ad1hc1 Pójsc na ręke i odbanowac LeaF?a na miejsce wstawic proto_Typa?

Nie, to Mapy musi anulować karę i nałożyć inną, dodatkowo dorzucając bana na obecne główne multikonto.

bhaal133 
Użytkownik

Wysłany: 10-11-2010, 21:03   

ok, Dzieki GMowi wielkie teraz przynajmniej są szanse na to ze odzyskam Postać, Dziekuje,a ma moze gm kontakt z GM Mapy? bo pisalem mu na pw na blogu to nie odpisuje heh;p

a że tak sie zapytam, jakby GM AD1 Byłbys Na Miejscu mapy to poszedłyś mi na ręke?

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Wysłany: 10-11-2010, 21:18   

https://forum.mfo2.pl/groupcp.php?g=8166

Dalej radź już sobie sam.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi