1 Jak wiadomo jeśli rozpoczniemy aukcje klienci mogą się pojawić już po chwili, tak więc dajmy na to ktoś nam zalicytuje cenę wstępną ale wiadomo aukcja kończy się następnego dnia, a na przykład na targu widzimy drogi item a nie mamy na niego kasy a jego aukcja kończy się wcześniej niż my otrzymamy kasę z naszej aukcji tak więc proponuję opcję korzystania z pieniędzy targowych które i tak dostaniemy nazajutrz wiecie o co mi kaman ? mam nadzieję
2 Przy walce z bossem mamy wstępne intro jak wiemy przy niektórych bossach jest więcej tego klikania a więc proponuję pominięcie intro jeśli na bossa idziemy któryś raz kolei począwszy od drugiego podejścia
3 Pojedynki partyjne, podobne do drużynowych ale np. 2vs2 chodzi oto że Gracz1 i Gracz 2 chcą się zmierzyć z Graczem 3 i Graczem 4 i takie małe pojedynkowanie 2vs2
Proszę o obfite komentarze
Jak wiadomo jeśli rozpoczniemy aukcje klienci mogą się pojawić już po chwili, tak więc dajmy na to ktoś nam zalicytuje cenę wstępną ale wiadomo aukcja kończy się następnego dnia, a na przykład na targu widzimy drogi item a nie mamy na niego kasy a jego aukcja kończy się wcześniej niż my otrzymamy kasę z naszej aukcji tak więc proponuję opcję korzystania z pieniędzy targowych które i tak dostaniemy nazajutrz wiecie o co mi kaman ? mam nadzieję
chodzi o to żeby nie czekać do końca aukcji na pieniądze ? Jestem na NIE. . . a co jesli ktoś tego gościa przebije ?
Kamilo169 napisał/a:
Przy walce z bossem mamy wstępne intro jak wiemy przy niektórych bossach jest więcej tego klikania a więc proponuję pominięcie intro jeśli na bossa idziemy któryś raz kolei począwszy od drugiego podejścia
zbawi cie 3-4 kliknięcia ? Nie. Więc nie wiem jaki w tym sens
Kamilo169 napisał/a:
Pojedynki partyjne, podobne do drużynowych ale np. 2vs2 chodzi oto że Gracz1 i Gracz 2 chcą się zmierzyć z Graczem 3 i Graczem 4 i takie małe pojedynkowanie 2vs2
1. ach co za pole do popisów dla przekręciarzy! jakie? wprawka z wyobraźni, ja tematu nie rozwijam
ale przede wszystkim do końca licytacji masz tylko sprzedawany item, a gacze którzy licytują - tylko swoje pieniądze
no i aukcja może być anulowana więc to "na pewno"...
2. załatw sprawę za pierwszym podejściem i po sprawie
3. jeśli 1,2 są z jednego teamu a 3 i 4 z drugiego - problemu nie ma
jak cała czwórka jest z tego samego - to cóż... niech 1 i 2 staną pod jednym miastem a 3 i 4 - pod innym i będą poje takie mniejsze i większe
1. Przeciw. A skąd wiesz czy nie zaatakuje cię wtedy kilka graczy i stracisz tą sumkę ? Lepiej nie ryzykować zadłużenia się.
2. Przeciw. Była już kiedyś lepsza propozycja nawet całkiem nie dawno.
3. Przeciw. Tylko zamuli serwer, a takie pojedynki i tak są nie potrzebne.
W kilka słów powiem że każda propozycja jest down.
1 Jak wiadomo jeśli rozpoczniemy aukcje klienci mogą się pojawić już po chwili, tak więc dajmy na to ktoś nam zalicytuje cenę wstępną ale wiadomo aukcja kończy się następnego dnia, a na przykład na targu widzimy drogi item a nie mamy na niego kasy a jego aukcja kończy się wcześniej niż my otrzymamy kasę z naszej aukcji tak więc proponuję opcję korzystania z pieniędzy targowych które i tak dostaniemy nazajutrz wiecie o co mi kaman ? mam nadzieję
Easy Man
Ktoś już wspomniał, że możesz stracić tą sumę...
Owszem, może ją jeszcze przekazać i to szybko więc NIE
Cytat:
2 Przy walce z bossem mamy wstępne intro jak wiemy przy niektórych bossach jest więcej tego klikania a więc proponuję pominięcie intro jeśli na bossa idziemy któryś raz kolei począwszy od drugiego podejścia
No nie wiem, z tego intra można wiele wywnioskować ^^ albo się nauczyć
Przykład? Słowa Thanarga do nas w pewnych podziemiach
Może mogła by być opcja pominięcia intra dla tych, którzy tego chcą w profilu?
Cytat:
Kamilo169 napisał/a:
Pojedynki partyjne, podobne do drużynowych ale np. 2vs2 chodzi oto że Gracz1 i Gracz 2 chcą się zmierzyć z Graczem 3 i Graczem 4 i takie małe pojedynkowanie 2vs2
masz pojedynki teamowe
A jak są bez teamów? Co do pomysłu, raczej na nie.
Przekręty, przekręty, przekręty
2. Mnie nie przeszkadza intro gdy przechodzę bossa po raz 2... 3... 4... 10.
Ja bym dodał co innego... Prot (~1min) podczas rozmowy z bossem/NPC,
na pewno nie jeden z was w tym momencie został zaatakowany.
Mam na myśłi to że jeżeli ktoś tworzy turniej to niech ma morzliwośc Zrobienia Grup w tym swoim turnieju.Moim zdaniem bardzo by to pomoglo bo bez sensu jest jak gracz np z 50 lvl(ja :] ) walczy z graczem który ma 70 lvl to jasne ze jestem skazany na przegraną i traci tylko zloto ranking i exp
Suspi [Usunięty]
Wysłany: 21-10-2007, 22:53
1.(Przekręt) Dajmy na to gracz xx wystawia dany ekwipunek , gracz yy licytuje go za dajmy na to 20mln i już w tej chwili gracz xx ma 20 mln na koncie-po czym wydaje całą sumę. Nazajutrz dostaje kare od GM -18mln gracz xx ma w tej chwili -18.000.000 i sytuacja się powtarza w kółko póki nikt mu już nie pomoże bądź będzie miał strasznie wielką sumą na minusie.
Jestem na nie.
2.Czy intro jest naprawdę takie długie (nie przesadzajmy;])
Niepotrzebne.
1.A co jeśli pieniądze z targu są przekrętem ?
Chodzi mi o np. skóry dzika - ktoś je licytuje i wtedy Twoja propozycja ... ale okazuje się,że GM wycofał aukcję ...
2.Czasem warto lepiej przeczytać kilka razy
3.Chodzi Ci 2 vs 2 między Twoim teamem ?
To taki rodzaj treningu - jeżeli o to chodzi to jestem ZA
moim zdanie pierwsze zresetowanie statystyki powinno być za free bo to za dużo kasy sie na to wydaje!! zresetowanie statystyk szystkich kosztuje 10zł a powinno byc pierwsze być za freee...
1.Moi przedmówcy sporo o tym napisali.Za dużo przekrętów.
2.Jestem za.Myślę,że nie obciążyło bo ty bardzo serwera.Koło rozmowy z bossem byłby taki przycisk: "SKIP". I po sprawie.
3.Raczej nie.Załóżmy,że będzie taka drużyna na ranking.I jeden ma 130 lvl,drugi 40lvl,3 80lvl i 4 100lvl.Bez sensu.Ale można by było zrobić coś takiego.Oprócz teamów powstawałyby duety.I wtedy by były walki 2 vs 2.Oczywiście,nie chodzi mi o pary(bez przesady).Pewnie powiecie,że przecież mogą stanąć przed miastem 2 osoby z jednego teamu i 2 z drugiego.Ale na wyższych lvl mało jest teamów,które stoją po 4 przed miastem.
Skomentujcie.
Hmmm.... mniej więcej zgadzam się z przedmówcami.
Ewentualnie mógłbym być za jeśli chodzi o powiedzmy "przycisk- pomiń intro".
Pomysł z targiem trochę poroniony.
to ok mi tam to wisi ale moglo by wejsc CZyli na Tak
Cytat:
- to tak jak wyzej ^^ (ale mnie denerwuje te ciagle klikanie )
Cytat:
3 Pojedynki partyjne, podobne do drużynowych ale np. 2vs2 chodzi oto że Gracz1 i Gracz 2 chcą się zmierzyć z Graczem 3 i Graczem 4 i takie małe pojedynkowanie 2vs2