Mam pewną koncepcję na oznaczanie graczy anty. Gra pokazywała by po prostu procent wygranych walk z magami i wojownikami (profesja rozpoznawana by była po prostu po tym czy gracz używa gema czy miecza) i gdy powiedzmy 80% wygranych było by z magami, to w profilu taki gracz bylby automatycznie oznaczany jako antymag.
Chyba sam nie wiesz co piszesz co ?
Każdy ma swój styl gry i po co druga osoba ma o tym wiedzieć ...
Wystarczy,że wie czy jest magiem czy wojem ...
Pomysł ogólnie do 4 liter ...
I czego jeszcze dusza pragnie ?? Choc pomysl nieglupi latwo bylo by ich uniknac
Choc co do tych oznaczen to moglo by sie darowac wystarczylo by ile % wygranych walk z magami i wojami. TO bylo by na tyle. Na tak
Ta, najlepiej jeszcze podawać ilość szybkości, żeby było wiadomo czy nie speeder i specjalnie oznaczać graczy bez inty i ze sporym atakiem jako "noobstat" ;p
Chcielibyście, żeby było za prosto
to niewiele by pomogło.... do łask powróciłoby polowanie na czachy o pożądanej profesji i statystyka byłaby zafałszowana...
Squirrel napisał/a:
No problem - wygrane na czachach nie były by wliczane do statystyk procentowych.
Pomysl dobry choc trza by bylo go dobrze dopracowac co do tego co napisal Pits to wystarczylo by oznaczenie tylko anty . Wiele osob duzo chce , ale nie wszystko mozna miec. I np mozna by bylo dodac to starej tabeli z walkami wygranymi i przegranymi np.
Wygrane walki : xxx
Wygrane walki z wojami : xxx
Wygrane z magami - xxx
Remisy : xxx
Przegrane : xxx
Przegrane z magami - xxx
Przegrane z wojami - xxx
Ps. Slowo "PAN" postarza a Majk ty jeszcze stary nie jestes do Pita predzej z textem "PAN" mozna by bylo wyjechac
Na to też jest sposób - oprócz procentu wszystkich wygranych walk z magiami/wojami, można by też pokazywać procent dla danego miesiąca. Co do czaszkowego sposobu to już się wypowiadałem.
Z poczatku pomysl nie podobal mi sie, ale coraz bardziej to do mnie przemawia.
Ignorowanie walk z czaszkami i branie pod uwage walk tylko z ostatniego miesiaca
- mogloby to dac w miare trafny obraz preferencji gracza. Coraz ciekawiej ; >
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
jak gdzieś pisałem - anty z pewnych powodów bywają hmmm... denerwujący...
miesiąc to na niskich levelach mało - można zrobić sporo lvli a że wybór itemków niewielki - to nawet rozkładając staty na hybrydkę - jest się raz antymagiem raz antywojem...
pomysł ciekawy acz po prostu trudny do wprowadzenia.... no i oczywiście przy resie statów byłby i reset licznika walk
na najwyższych lvlach jest inny problem - mało walk...
50/50. Z jednej strony to dobrze, bo gdyby byłoby widać czy ktoś jest 'anty' to trzeba by wymyślić jakąś specjalną technikę na walkę z nim. Z 2 strony przez to niektórzy gracze byliby zbyt przewidywalni i przez to nie byłoby już takiego dreszczyka emocjii.