Wysłany: 17-12-2007, 17:36 Złoto zdobyte w ciągu 24 godzin.
Moja propozycja jest taka że może by zrobić Złoto zdobyte w ciągu 24 godzin.Tak jak jest doświadczenie zdobyte w ciągu 24 godzin .Co o tym myślicie?????????
Bezsensu. Ktoś sprzeda 3 najdroższe np. części Spartańskiego Setu i ma medal jak w banku. Może sobie ktoś specjalnie sprzedać jakieś trzy najcenniejsze jego przedmioty. Sprzeda za dużą sumkę. Na drugi dzień odkupi sobie na targu nowe. Ma medalik za nic można powiedzieć. Na nie.
Bezsensu. Ktoś sprzeda 3 najdroższe np. części Spartańskiego Setu i ma medal jak w banku. Może sobie ktoś specjalnie sprzedać jakieś trzy najcenniejsze jego przedmioty. Sprzeda za dużą sumkę. Na drugi dzień odkupi sobie na targu nowe. Ma medalik za nic można powiedzieć. Na nie.
To może zrobić złoto zdobyte w ciągu 24 godzin przez expienie.
Wiesz pomysł nawet dobry, tylko trochę nie funkcjonalny bo jest już medal za "Złoto"
Bart'eK napisał/a:
Myślisz, że ktoś będzie specjalnie sprzedawał najlepszy ekwipunek by medal mieć <lol>
Ogólnie nie mam ostatecznego zdania, nie będę płakał jak go nie wprowadzą albo wprowadzą.
venomous snake napisał/a:
To może zrobić złoto zdobyte w ciągu 24 godzin przez expienie.
Tak i do tego jeszcze:
-pojedynki
-targ
-potwory
I coś jeszcze ?
Tego typu medale nie mają najmniejszego sensu.
Chociażby dlatego, że jeśli dana osoba zalicytuje
jakiś przedmiot, po czym zostanie przelicytowana
dopiero po zapisie serwera kasa zostanie zaliczona
jako 'zarobiona', a przecież została ona tylko zwrócona.