Może nie jest aż tak potrzebne, aczkolwiek w przyszłości może sie przydać.
Jeśli komuś wyślemy pojedynek, który jest filtrowany no to w takiej czerwonej ramce np "Gracz nie przyjmuje żadnych pojedynków" etc, wg ustawień.
Niektóre był proponowane ale ja to tak jakby ujednoliciłem.
Wstrzymywać się od zbędnych komentarzy.
*EDIT*
Jak już mowa o filtrach, w turniejach też by sie takowy przydał.
Jak ktoś ma sporo ranka i średni level to codziennie dostaje nawet i kilka zaproszeń do turnieju, w którym nie ma żadnych szans, a to jest naprawdę wkurzające.
Ps
Dla myślących inaczej z góry uprzedzam:
To jest tylko filtr wyzwań, których nie chcemy, a każde wyzwanie (już przefiltrowane) musi zostać przez nas potwierdzone aby pojedynek się odbył.
Zastanawia mnie jedna rzecz - Dlaczego w Twoim temacie są takie pozytywne oceny, a w moim same krytyki Przecież pomysły są te same tylko w moim nie ma screena a w twoim jest Nie moge tego pojąć
No rzeczywiscie to jestSUPER
pomysł a nie podejdzie jakis High lvl i Cie wezmie na strzała
zwalone to jest ... a ten pomysł co podałeś jest swietny...
tylko niech go Admini rozważą
Jak dla mnie pomysł świetny szczególnie walka bez ograniczenia tur --> bo zawsze ktoś wygra a nie same remisy.
Ja od siebie dorzucił bym coś takiego żeby w samych turniejach było dodane: "Walcz o" a w zwykłych pojedynkach: "Ekwipunek" szczególnie chodzi mi o wybór ekwipunku tak jak to jest w turniejach --> jak dla mnie to jest świetna rzecz i powinna być też w pojedynkach
Cóż tu dużo mówić. Pomysł bardzo dobry. Realizacja z pewnością spotka się z aprobatą.
_________________ "I fight only for myself and love only myself. As long as there are people to kill in this world, I will know I exist." - Sabaku No Gaara.