Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:32
Stare Mfo Powrót!!!
Autor Wiadomość
talvi
Użytkownik

Nick: Xsenok
Level: 115
Wysłany: 06-02-2008, 19:59   Stare Mfo Powrót!!!

Witam wsyzstkich ten temat jest poto by przywrocili OLD MFO. Składajcie tu tylko swoje podpisy zeby Jacek zobaczyl ilu nas jest moze nam sie uda i OLD MFO powroci warto sprobowac!!!

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 06-02-2008, 20:03   

Już Kactuzz kiedyś to proponował, Jacek (admin) nawet dopuszczał taką możliwość, ale co
komu po starym MF, skoro jej urok był w graczach (ludziach), jacy w nią grali, a nie samej
grze jako takiej. Dlatego stara wersja nie wróciła do życia i pewnie nie wróci..

talvi
Użytkownik

Nick: Xsenok
Level: 115
Wysłany: 06-02-2008, 20:07   

Moze tak ale fajnie by bylo gdyby powrocilo wiec jednak niusuwajcie tematu sa jeszcze ludzie ktorrzy w to beda chcieli grac ale ktos mui sie dogadac z Jackiem bo ja takiej możliwosci niemam

Sorki za pisownie robie dużo błęduw

szambonur
Użytkownik

Wysłany: 06-02-2008, 21:28   

OLD Mf, to bylo coś, te 4 ruchy tracone za przejśćie przez pustynie, 3 przez śnieg, 2 przez las ;] Dobre by było to, że wyzywać by się nie mogło, bo przecież można było rozmawiać tylko w karczmie ;] . Ale ADIHC1 ma rację, jak by się ataknęło mniejszy lv to od razu zaczeliby Cie wyzywać, w old nie pamiętam jak atakowałem mniejszy lv żeby mnie ktoś obrażał. :) Ale mimo wszystko fajnie by było, jak by OLD MF powróciło ;]

mnietuniema
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 06-02-2008, 22:09   Re: Stare Mfo Powrót!!!

talvi napisał/a:
Witam wsyzstkich ten temat jest poto by przywrocili OLD MFO. Składajcie tu tylko swoje podpisy zeby Jacek zobaczyl ilu nas jest moze nam sie uda i OLD MFO powroci warto sprobowac!!!

podejrzewam że więcej zdziałasz znajdując sponsora na nowy serwer i takie tam.... :mrgreen:

Crypton 
Game Master

Level: 230
Wysłany: 06-02-2008, 22:29   

Admin może kiedyś udostępni olda w celach edukacyjnych,
tym czasem możecie go sobie wspominać w tym temacie:
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=14661

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi