Profesja: Wojownik
Level: 120
Wysłany: 20-09-2010, 07:44
- kubanczyk96
- Świat 2
- Nazwa przedmiotu: gem wytrzymałości
- Miasto, w którym odbywa się licytacja: oasis
- Kiedy kończy się aukcja" 20.47
Oraz odpowiedź na pytanie: dlaczego doszło do pomyłki?
Wpisałem jedno 0 za dużo ;/ Zamiast 150000 G dałem 1500000 G
nick interferion
1 świat
przedmiot Prastary Hełm
miasto Ozaroth
koniec jutro o 13:20
dlaczego doszło do pomyłki: ehhmm zamyśliłem się miałem dać pół ceny a wyszło inaczej
nick Shelter
1 świat
3 przedmioty ( dokładnie nie pamiętam, chyba zbroja pierścieniowa i pikowana zbroja i coś jeszcze)
miasto Langenburg
skończyły się dzisiaj kolo 8.00 (02.12.)
nie dostałam żadnej wiadomości że aukcję się skończyły no i żadnego golda
nie wiem czy ma to związek z tymi błędami co wyskoczyły na 1 świecie?
[ Dodano: 02-12-2010, 12:44 ]
Shelter napisał/a:
nick Shelter
1 świat
3 przedmioty ( dokładnie nie pamiętam, chyba zbroja pierścieniowa i pikowana zbroja i coś jeszcze)
miasto Langenburg
skończyły się dzisiaj kolo 8.00 (02.12.)
nie dostałam żadnej wiadomości że aukcję się skończyły no i żadnego golda
nie wiem czy ma to związek z tymi błędami co wyskoczyły na 1 świecie?
Doszło do pomyłki ponieważ zalicytowałem Gem Magii za 200k (jest to limit ceny) aukcja zakończyła się 3h przed czasem a Gem ani pieniądze niestety do mnie nie dotarły. Logi sprawdzałem kilka razy ostatnio licytowałem Mosiężne Rękawice a przed tym powinien być Gem Magii...
aukcja nie moze zakonczyc sie przed czasem... zalicytowales za limit, wiec nie widac tej aukcji na targu, chyba, ze "odcisniesz" ptaszka ;D dlatego moglo Ci sie wydawac, ze aukcja sie zakonczyla wczesniej
Nick, wolgen
- Świat, 1
- Nazwa przedmiotu, Zbroja Wiatru
- Miasto, w którym odbywa się licytacja, Folhord
- Kiedy kończy się aukcja. pojutrze, 16:26
Oraz odpowiedź na pytanie: dlaczego doszło do pomyłki? Ponieważ zasmiast wystawić inny przedmiot przez przypadek zaznaczylem ten , spowodowane było tym ze gdy storna mi sie załadowala to zawsze cos przeskakuje P)
-spiman417
-Świat1
-Eliksir
-Obóz Lanceros
-dziś o 23:01
-Doszło do pomyłki ponieważ przez przypadek kliknąłem karawanę wylogowałem się zalogowałem sie ponownie ii wystawiłem eliksir z myślą że jestem w ozaroth.
Tomi skierował Cię do osoby, która zajmuje się takimi rzeczami. Ta osoba z kolei (w tym wypadku ja - mógł to być jednak dowolny inny GM) uświadomiła Cię, że takich aukcji się nie anuluje.
- Toffiszen
- Świat 1
- Mikstura Życia Lv2
- Urkaden
- Dziś, 18:17
Czy jeśli wystawiłem za 20k mikstury, można je jeszcze licytować? Bo pisze mi ze limit ceny przekroczony. Wszyscy mogą sprzedawać 400g za sztuke a ja tylko 100g. Jeśli nie można tego licytować, proszę o wycofanie aukcji.