Nazywam się dokładnie WePI, ale piszę ten temat z konta mojego kolegi. Chciałbym wprowadzić dwie zasadnicze zmiany w grze my-fantasy.
Są to :
1. Logo do my-fantasy.
2. Itemki. (Żeby każdy itemek miał własny wygląd).
Ja osobiście mogę zostać grafikiem na waszym serwerze(robić iteki i logo, oraz inne rzeczy...). Jak admin, lub któryś z Gm/ów będzie zainteresowany to proszę pisać na moje GG: 10929168 .
Mogę zrobić porządne logo, mam już pomysł, ale muszę wiedzieć czy jesteście zainteresowani, ponieważ zrobienie tego loga zajmie mi niecałe 2 tyg.(ze względu na szereg rzeczy jakie będą na tym obrazie).
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź (nawet jak nie jesteście zainteresowani to odpiszcie na GG).
5.37. Propozycje stworzenia grafik Przedmiotów z Gry. Chyba, że masz gotowy (i kompletny) zestaw grafik, które stworzyłeś (i masz chęci dalej tworzyć w miarę rozwoju MFO).
Jak już pokażesz swoje możliwości, to się Admin zastanowi. W ciemno nie będzie marnował czasu.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem