Wysłany: 11-04-2008, 06:18 Propozycja nie do odrzucenia
Mój pomysł jest taki1.aby w każdym mieście dać świątynie wszystkich bóstw.Dlaczego:przykładowo ktoś daje w ogień bo idzie na króla liczów,a ktos walnie mu lodem i po nim.Jeszcze inny przykład:magowie którzy walą ziemią są hiterami nawet jeśli nie dodają w magię i nawet jeśli ma się full obrony magicznej.ponieważ atrybuty ziemi są dopiero w eilar nie ma się szans.
2.Moja propozycja to taka(a raczej ponawiam ją) aby do kupienia były mikstury życia i many poziomu 5.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji(to do admina) i ocenienie jej(to do wszytkich)
1. https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=17864 Hmmm istnije takie coś jak szukanie.
Wystarczy w 1 mieście swiątynia wszechatrybutów(jak mój pomysł wejdzie)
Mój boże zaraz dostane zawału i krwotoku. Czytaj co piszą inni. Są też poradniki.
2. Po co ponawiasz. Już najprawdopodobniej dostanie ostryge o wartości 1.
Z nazwy teamtu nie rozumiem o co ci chodzi .
Admin na następnym update doda te mixy do kupna w sklepie.(many chyba jeszcze nie)
Wysłany: 11-04-2008, 09:42 Re: Propozycja nie do odrzucenia
benji xp napisał/a:
Mój pomysł jest taki1.aby w każdym mieście dać świątynie wszystkich bóstw.Dlaczego:przykładowo ktoś daje w ogień bo idzie na króla liczów,a ktos walnie mu lodem i po nim.Jeszcze inny przykład:magowie którzy walą ziemią są hiterami nawet jeśli nie dodają w magię i nawet jeśli ma się full obrony magicznej.ponieważ atrybuty ziemi są dopiero w eilar nie ma się szans.
w Eterni jest świątynia ziemi wiec radze najpierw dobrze pozwiedzać wszystkie miasta a potem pisać bzdury. A co do świątyni wszech atrybutów to bezsens można przecież zadać sobie trochę fatygi żeby dojść do miasta w którym dana świątynia się znajduje
Cytat:
2.Moja propozycja to taka(a raczej ponawiam ją) aby do kupienia były mikstury życia i many poziomu 5.
wszytkich)
Po update na pewno będą miksy 5 lvl w nowych miastach