Mam propozycje żeby zrobić świat 4, który działałby na nieco innych zasad niż 1, 2 i 3.Otóż chodzi mi o to dnia 19.08.2007roku zostały wprowadzone pewne zmiany oto one:
+ zwiększono pojemność depozytu do 5 przedmiotów
+ poprawiono statystyki większości potworów
+ poprawiono statystyki broni
+ wprowadzono ograniczenia poziomowe na używanie mikstur leczących, proszę zaktualizować skypty inteligencji
oraz dnia 23.12.2007roku wprowadzono takie zmainy:
1. Obniżone zostały straty doświadczenia i złota po przegranej walce z graczem (więc i zyski po wygranej).
2. Postać zaatakowana przez gracza o wyższym poziomie nie traci od dziś punktów doświadczenia.
3. Zmodyfikowano dozwolone przedziały ataku w zależności od poziomu graczy (liczy się poziom gracza o niższym poziomie).
Są one następujące:
- poniżej 5 poziomu - atak niedostępny
- od 5 do 9 poziomu można atakować jedynie graczy o takim samym poziomie
- od 10 do 19 poziomu przedział ataku wynosi +/- 1
- od 21 do 29 poziomu przedział ataku wynosi +/- 2
- od 30 do 59 poziomu przedział ataku wynosi +/- 3
- od 60 do 99 poziomu przedział ataku wynosi +/- 4
- od 100 do 149 poziomu przedział ataku wynosi +/- 5
- powyżej 150 poziomu przedział ataku wynosi +/- 6
A więc moja propozycja jest taka żeby zrobić świat 4 bez tych zmian
Słowa Tomiego sprzed paru tygodni. Od tamtej pory nic się nie zmieniło. I na prawdę
nie prędko się zmieni..
Jeśli zajdzie taka potrzeba, to kolejny Świat powstanie - ale nie będzie się on różnił od
pozostałych Światów. A czy będzie moderowany czy nie, nie ma sensu teraz poruszać
tej kwestii.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem