Doszedłem do wniosku, że zwycięzców turniejów można uhonorować w taki sposób, że w PROFIL-u tam gdzie są medale można przyznawać złote wieńce za zwycięstwo w turnieju.
za wszystko chcieli byście wieńce, medale, puchary
według mnie medale wystarcza, a listę turniejów w jakich uczestniczyłeś masz w profilu razem z miejscem które zająłeś
No ja nie jestem przekonany, jak dla mnie nie wyglądałoby to super a po za tym wielu zwycięzców woli, żeby większość o tym nie wiedziała, bo trudniej kogoś namówić do walki z takim kimś
Co wam daje taki wieniec...
Nic
Naprawdę musicie się pochwalić,
jacy to wy nie jesteście dobrzy?
Jak chcecie to wam mogę podrobić jakiś medal
Jestem absolutnie na nie,jeśli kogoś interesuje
jakie tam zdobyliście miejsce to kilka LOGI GRACZA
Szczurek napisał/a:
można uhonorować
Przecież dostają wpis do swoich logów,
dostają MF i (chyba) kasę...
Więc tyle wystarczy,po co niewiadomo jak ich honorować.
W MF grają tacy,co wygrają co nieco w turnieju,
a za 2 dni tracą cały zdobyty rank...
Naprawdę musicie się pochwalić,
jacy to wy nie jesteście dobrzy?
popatrz na to z drugiej strony, może tacy jak ty nigdy nie zdobędą takie odznaczenia i dlatego jesteś na nie.
rozumiem naruszona ambicja on ma a ja nie.
Siewca,nie muszę mieć czegoś takiego
Mnie turnieje nie kręcą,wole walki na mapie ^^
SiewcaWiatru6 napisał/a:
może tacy jak ty nigdy nie zdobędą takie odznaczenia i dlatego jesteś na nie.
Ty chyba nie wiesz co mówisz
Na hybrydce się znam,ale w turniejach nie startuje...
Dla mnie to niepotrzebne...
A jestem na NIE bo są już medale i wystarczy...
Ty masz Sasuke w avatarze bo go lubisz, czy dlatego, że jesteście podobni?
Co ci przeszkadza fakt, że ktoś odznaczenie będzie miał!! Ty nie startujesz to nie będziesz miał. A przynajmniej wiadomo potem, że ten gość to ktoś! Nie przeszkadza ci?? To czmu jesteś na nie!!
Ty chyba nie wiesz co mówisz
Na hybrydce się znam,ale w turniejach nie startuje...
Dla mnie to niepotrzebne...
A jestem na NIE bo są już medale i wystarczy..
OCB, człowieku jakiś Ty skromny, po co tobie niby to jest ??;] może dla ranqu, złota, Mf pkt ??;]
Przechodząc do samego problemu związanego z tematem to uważam, że jest to zbędny pomysł bo po co to wszystko eksponować , że ktoś niby jest dobry ;/