Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 26-05-2008, 16:26
Po Niesprawiedliwych atakach i smierciach mozesz sie skapnac kto jest anty , a jak nie mozesz ,to w bossy patrzysz ,albo sie pytasz graczy ,co z nim walczyli.
Czyli każdy miałby wgląd w dowolne walki graczy? Ty chyba niepoważny jesteś ; >
Adi teraz też masz wgląd wystarczy pozmieniać pare cyferek i można znaleść naprwade ciekawe walki ^^ a co do samego pomysłu dość śmieszne bo to by spowodowało by to, że nikt by nie walczył ^^ więc raczej mało prawdopodobne
Czyli każdy miałby wgląd w dowolne walki graczy? Ty chyba niepoważny jesteś ; >
Adi teraz też masz wgląd wystarczy pozmieniać pare cyferek i można znaleść naprwade ciekawe walki ^^ a co do samego pomysłu dość śmieszne bo to by spowodowało by to, że nikt by nie walczył ^^ więc raczej mało prawdopodobne
OT: "Parę" cyferek taaa...
Widzę że grasz na s1 więc daj mi kilka walk z moim udziałem
Nick : Sync
Wykluczam bossów i niesprawiedliwe ataki
Powodzenia
T: Co do pomysłu nie jest zły ale niestety można zdobyć za dużo informacji o danej postaci. Gdyby pomysł wszedł do życia to można by było zdobyć wszelkie możliwe informacje o tym graczu tylko trzeba by było poświęcić "trochę" czasu a co oznaczałoby zniknięcie rankerów którzy są "ozdobą" tej gry ^^
InSaNe [Usunięty]
Wysłany: 26-05-2008, 19:14
rozumiem,ze np gracze umieszczaliby swoje ulubione walki w profilu (nie w prezce),ale to inna bajka...
zdecydowanie, bo gdyby to było pokazywane to na s3 mógłbym byc skończony przez graczy. poznali by moje staty. na nie bo taki odbry gracz patrzyłby na innych wlaki i zorbił by se takie staty że każdy leży
Każdy może do nich zaglądnąć a to są prywatne walki. Poza tym jak wspomniał InSaNe każdy już trochę doświadczony, albo nawet w miarę inteligentny człowiek nie powinien mieć problemów z oszacowaniem naszych statów.
No a co do tego, że można zobaczyć czy to jest anty... W sumie to to jest gra. Gdybyś wiedział czy wygrasz to ta zabawa nie miałaby sensu. Tak to przynajmniej jakaś niepewność i dreszczyk emocji...
każdy by miał dostep do walk i szybko by poznał czy jesteś np anty.Wiec wydaje mi sie że to jest zwykły beż sens spotkałem sie np z kimś co pokazałem mu 1 walke i powiedział mi dokładnie moje staty jakie mam wiec naprawde jestem na Nie!