Można poprawić przeglądanie rankingu. Oprócz opcji "Zobacz swoje miejsce w rankingu" fajnie byłoby umożliwić przejście na podstronę ze swoim miejscem w danej kategorii (link obok miejsca). W końcu ranking powstał chyba głównie po to, żeby można było go przeglądać. Klikanie co dwie podstrony, jeśli się zajmuje miejsce poza pierwszym tysiącem już jest uciążliwe, a jeśli ktoś jest w środku stawki, musi być wyjątkowo wytrwały Można też rozwiązać sprawę inaczej i umożliwić wybór podstrony, którą chce się wyświetlić w danej kategorii (coś takiego zauważyłem na forum przy tematach z b. dużą ilością postów).
Na górze masz pasek z adresem.
Wchodzisz w ranking zobacz swoją pozycję znowu ranking klikasz na 3 stronę i na górze zmieniasz 100 na swoją grupę
np. jesteś 1313 zmieniasz na 1300
Powiedz no mi po kiego grzyba?
W profilu/logach masz na którym aktualnie miejscu jesteś.
Oczywiście, że wiem, na którym jestem miejscu, ale ranking jest kwestią rywalizacji, więc chyba równie istotne jest sprawdzenie ile pkt potrzeba do awansu.
Rada Simona jest genialna w swej prostocie, więc można zamknąć temat