Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:37
Punkty drużynowe

Czy podoba ci się pomysł ?
Tak !
71%
 71%  [ 10 ]
Nie !
28%
 28%  [ 4 ]
Głosowań: 14
Wszystkich Głosów: 14

Autor Wiadomość
Wilu 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: WoLfiK
Level: 247
Wysłany: 08-07-2008, 10:31   Punkty drużynowe

Zaczne od tego ,że z moich obserwacji i nie tylko, wynika że ranking drużynowy dostaję się za walki z potworami,z innymi drużynami i za walki z garczami.O ile za po zakończeniu walki z graczami pokazuję się zdobyty ranking ,w walce dryżynowej nie pamiętam,ale po walkach z potworami już nie .Moja propozycja dotyczy tego aby w raporcie z walki z potworami pokazywało się ile dostajemy pkt rankingowych dla drużyny.Wyglądało by to tak jak w raporcie z walk z graczami tzn.'' W walce zyskałeś 166 punktów rankingowych'', tylko że zamiast pkt.rakingowych , pisało by że zyskaliśmy pkt. drużynowe.
Moim zdaniem po walce z potworem ranking drużynowy aktualizował się odrazu ,a nie jak teraz co jeden dzień.Jeśli jednak pkt drużynowe nie dostaję się za walki z potworami to przepraszam.Zachęcam do wyrażania swojej opinii ;)

Ps. Tematu o podobnym przeznaczeniu nie znalazłem ,jeśli był taki to szczerze przepraszam .

Conrado 
Użytkownik

Level: 666
Wysłany: 08-07-2008, 11:07   

Wilu napisał/a:
Zaczne od tego ,że z moich obserwacji i nie tylko, wynika że ranking drużynowy dostaję się za walki z potworami,z innymi drużynami i za walki z garczami

Też mi się tak wydaje ;]

Mi się pomysł podoba g;) Jestem na tak. Mały szczególik ale przydatny g:)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi