Wysłany: 26-05-2007, 13:50 Zniknięcie z profilu (Many)
Chodzi oto by z profilu pokazywało się tylko hp przeciwnika.
Ponieważ, patrząc na mp zna się w przybliżeniu siłe maga , albo rozpoznaje czy m,a czy woj.
I oto najbardziej mi chodzi często ja to robie jak i inni patrzą na mp przeciwnika
Wtedy też bycie anty było by trdne bo było by trudno rozposnać maga i woja.
Wow...Czyli tak jak powiedział zyga na wyższym lvlu z każdym Wtopa...Przecież nie wieidzał byś jak sie ubrać na niego...Poto nie ejst określone w profilu napise, wojownik albo mag żeby można było robić resety statów...Poznaje sie po Mp
w ogóle głupia jest ta propozycja.... jak by sie chciało to w raportach i tak byłoby widać czy mag czy woj więc jest zbędne usówanie many z profilu....
dokladnie a i tak nie wiadomo ile mag ma ataku bo moze nosic gemy MP plus
Jakby miało nie być HP i MP to najpierw dajcie takie eq żeby można było być dobrą hybrydą.
Chociaż nie wiem po co to usuwać jak i tak po walkach z bossami czy pojedynkach a nawet z targu można wywnioskować czy mag czy woj.
Jakby miało nie być HP i MP to najpierw dajcie takie eq żeby można było być dobrą hybrydą.
Chociaż nie wiem po co to usuwać jak i tak po walkach z bossami czy pojedynkach a nawet z targu można wywnioskować czy mag czy woj.
No tak, ale zawsze można zrobić reseta zmienic gemy itp.
Nie no bez przesady lvl musi być Jak ma być skasowane MP to i HP także.
wedlug mnie hp i mp mogło by byc usuniete z profilu a zamiast tego wyprowadzona nazwa profesji mag albo woj
profesja zalezala by od tego czego gracz ma wiecej (w statystykach bazowych). jesli magii to w profilu pojawial by sie napis mag a jesli siły to w opisie pojawiał by sie napis wojownik
w sumie mogło by zostac tak jak teraz jest bo w niczym mi to nie przeszkadza
Jak dla mnie może zostać tak jak jest.
Nie wiem co przeszkadza,że wiesz z kim walczysz.
Ale jeżeli już miałoby niepokazywać MP i HP to tak jak napisał cOcHiLoCo
niech pokazuje się chociaż profesja.
smieszni jestescie ? to bez sensu jesli by mialo tak byc to w takim razie powinien zostac zmniejszony atak bo kazdy na hybryde by byl na NIE jest dobrze tak jak jest ale jesli by sie to zmienilo to niech chociaz w profilu pisze czy mag czy woj