Generator nickow jest nie potrzebny, wez pod uwage ze u wujka google masz na pewno ponad tysiac takich generatorow, jakos sa. tutaj chodzi bardzej o mentalnosc ludzi... "wszedzie zachowujemy sie jak dzieci, przeciez tyle jest tych dzieci neo, jedno wiecej czy mniej "
_________________ Cokolwiek bym tu napisal, to i tak nikt tego nie czyta...
Potrzebne jest ograniczenie, choćby: nick musi zaczynać się w wielkiej litery (w środku wyrazu nie może być wielkich liter), nie może zawierać cyfr i znaków specjalnych..
Po takiej zmianie nawet ja nie będę mógł grać pod swoim nickiem, hehe..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, lecz z czego przeczytałem temat chodzi to o opcję przyboczną, a nie do takiej, której trzeba się przystosować (tzn. można skorzystać z generatora, lecz nie trzeba) Jeśli w tym temacie chodzi o to to często w innych grach widzę takie generatory i mi się całkiem podobają (chociaż ich nie używam). Jestem na Tak (na nie jeśli to opcja obowiązkowa).