1.Dodanie w "Wykaz kar za złamanie Regulaminu My Fantasy Online." nowej karay pod tytułem "obrażanie matki i ojca" ta kara by trwała tak:
1x=24h
2x=3 dni
3x=7dni
Wildze jak na chacie wyzywają się po rodzinie jakaś kara za to musi być ale tego nie ma w wykazach kar jest tylko to:
Niecenzuralna lub obrażająca innych graczy nazwa użytkownika, avatar lub prezentacja.
Używanie czata do organizowania niedozwolonych praktyk w grze.
Używanie obraźliwych i niecenzuralnych słów w wiadomościach wysyłanych do GM'a lub Administratora.
2.Mam propozycje żeby dodano np. idę na "Malboro" na 80 lvl i stopień trudności by był trudniejszy ,widzę jak ten fun, yoga i balumba na kilka ciosów rozwalały bossy to nie mają żadnej przyjemności wszystkie bossy idą w jeden dzień i później expia na potworach chciałbym żeby wprowadzić stopień trudności bossa zależącego od gracza
3. O skasowanie średnich cen które nie sa potrzebne w rozwoju graczy chyba na to nikt nie patrzy i max cena mixu życia lv 1 kosztuje 1 mln
4.Żeby wprowadzać do gry w tym samym czasie co mixy lvl 5 i many a magowie muszą się leczyć miskami lv 4 trochę to jest żenując mag nie ma szans tylko się leczy tym co popadnie
Profesja: Wojownik
Nick: Yon
Level: 155
Świat: 3
Wysłany: 05-08-2008, 09:31
~ToM~ napisał/a:
1.Dodanie w "Wykaz kar za złamanie Regulaminu My Fantasy Online." nowej karay pod tytułem "obrażanie matki i ojca"
Bzdurne dodawanie niepotrzebnych artykułów.... Na chwilę obecną taka obraza i tak jest
surowo karana, więc nie przejmuj się tym...
~ToM~ napisał/a:
2.Mam propozycje żeby dodano np. idę na "Malboro" na 80 lvl i stopień trudności by był trudniejszy ,widzę jak ten fun, yoga i balumba na kilka ciosów rozwalały bossy to nie mają żadnej przyjemności wszystkie bossy idą w jeden dzień i później expia na potworach chciałbym żeby wprowadzić stopień trudności bossa zależącego od gracza
Taka zmiana niesie za sobą spore zmiany w kodzie... To że taki funreal przejdzie boss'ów bez problemu to zawdzięcza tylko sobie i swojemu pędzeniu z expieniem...
~ToM~ napisał/a:
3. O skasowanie średnich cen które nie sa potrzebne w rozwoju graczy chyba na to nikt nie patrzy i max cena mixu życia lv 1 kosztuje 1 mln
Nikt nie patrzy? Heh.... Po to są średnie ceny, żebyś mógł wiedzieć za ile możesz kupić dany przedmiot, a od jakiego pułapu będzie to karane przez Game Masterów...
~ToM~ napisał/a:
4.Żeby wprowadzać do gry w tym samym czasie co mixy lvl 5 i many a magowie muszą się leczyć miskami lv 4 trochę to jest żenując mag nie ma szans tylko się leczy tym co popadnie
Mógłbyś napisać to po ludzku? Narazie wywnioskowałem że chodzi Ci o wprowadzenie mikstur many lv 5... Jeśli tak, to poczekaj cierpliwie na update, który ma zostać wprowadzony lada chwila...
1.Dodanie w "Wykaz kar za złamanie Regulaminu My Fantasy Online." nowej karay pod tytułem "obrażanie matki i ojca" ta kara by trwała tak:
Jest kara za obrazę użytkownika, to wystarczy..
~ToM~ napisał/a:
Już dość urtudnione są bossy.. jeszcze na upa dojdzie limit 100 mixów podczas walki.. nie dziękuje mam już dość tego
~ToM~ napisał/a:
Ja je jakoś b. często używam
~ToM~ napisał/a:
Mixy many 5 mają być na upa, czyli za kilka dni.. bądź cierpliwy...
3. O skaswanie średnich cen które nie sa potrzebne w rozwoju graczy chyba na to nikt nie patrzy i max cena mixu życia lv 1 kosztuje 1 mln
Tu sie rodzi paradoks...O ile pamietam kazd ybyl za tym aby Admini wprowadzili cos takeigo do gry,a keidy juz to jest uwazacie za besens..(sorki za oogolnienie)
Macie odpwoiedz na wieksozc waszych propozycji czy nadaja sie do gry ;/
Pamietaj ze beda nowe miksy takie jak miksura regeneracji 2 wiec bedzie rowno i beda nwoe gemy atakujace dla maga wiec nie ebdzie tak zle i mag nie bedzie gorszy od woja
1 Na tak przecież każdy ma swój honor
2 A po co?
3 Ale na końcu pisze średnia cena, czasami pomaga, a nie szkodzi na NIE
4 Na tak chociaż ja ranq'owiec nie mam takich lv, ale ciężko patrzeć na maga który szans nie ma
1.Czemu nie
2.to i tak niedlamnie wiec niech bedzie jak jest
3.Średnie ceny muszą być jestem na nie
4. e tam...
Wysłany: 05-08-2008, 20:43
1. Bluzgi i wszelkie obrazy powinny być karane tak samo... nie ważnie do kogo one są kierowane, według mnie.
2. Na nie, dlaczego? jeżeli ktoś na przykład ma za mało obrony magicznej (boss bierze go na hita) i musi wbić kilka lvl zęby odrobić, to jeżeli będzie chciał pójść na jakiegoś Bossa to jego atak tez będzie wzrastał z naszym lvl wiec bezsensu.
3. Kiedyś o tym pisałem na forum ze średnie ceny są źle naliczane, raczej był bym za poprawieniem niż usunięciem.
4. Nie mam zdania ponieważ na ta chwile nie posiadam wyższego lvl