Wysłany: 15-09-2008, 08:42 Rozgrywki PvP miedzy Światami
Tak sobie myslalem czy daloby rade stworzyc walki takie miedzy swiatami. Polegac by mialo na tym iz osoba w jakimkolwiek miescie zapisywala sie na rozgrywke i czekala w kolejce az inna osoba z innego swiata dopisalaby sie do tej rozgrywki. Mogla by byc nawet platna taka rozgrywka np 10.000 zlota za zapisanie sie, choc niekoniecznie musi tak byc. Czemu akurat tworzyc takie rozgrywki miedzy swiatami?? Hmmm zauwazylem ze malo jest osob na wysokich levelach przez co zawalczyc z kims jest ciezko. Inna sprawa jest sprawdzenie swoich mozliwosci z graczami z pozostalych dwoch swiatow. Jestem maniakiem World of Warcraft i tam taki systam sie bardzo dobrze sprawdza. Tutaj mysle ze tez by urozmaicilo troszke gre.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez ADIHC1 15-09-2008, 11:16, w całości zmieniany 1 raz
Profesja: Mag
Nick: Play Boy
Level: 133
Wysłany: 15-09-2008, 13:15
No według mnie dobry pomysł, ale to trochę roboty, bo każdy świat ma swój serwer i nie wiem czy w ogóle możliwe. Po drugie nie wiem czy jest sens, tworzyć takie coś... S3 w 99% by wygrał- nieograniczona kasa itp.
_________________ www.tfp-gaming.pl Sieć serwerów Counter-Strike 1.6
Spójrz na taką sytuację... Świat 3 przekazuje kasę światowi 2... Czy admini dadzą karę jednemu czy drugiemu? Na 3 świecie to bezkarne... A co do ogólnego pomysłu to powiązania między dwoma światami są prawie niewykonalne...
Nowy świat jest całkowicie odrębny od starego. Pomiędzy światami nie jest możliwa jakakolwiek komunikacja. Nie można też toczyć walk z graczami z innych światów.