Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:33
Kilka projektów
Autor Wiadomość
Carnal 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 155
Wysłany: 19-08-2008, 10:17   Kilka projektów

1. Stworzenie naszyjników/amuletów działających podobnie jak pierścienie tj. na początku byłyby mniej więcej takie jak pierścień szczęścia a z czasem dochodziły by jeszcze sloty (max. 2) z tym że dawały by one głównie szczęście i obronę magiczną, na wyższych poziomach ew. mały plus do atrybutu np. 5.

2. Nowa zakładka w świątyni: ołtarz w którym za złoto mozna by otrzymac na odpowiednio 100, 500 i 1000 walk z potworami premię do otrzymanego doświadczenia/expa/AP odpowiednio 10, 20, 30% (ilość % może ulec zmienie).

3. W świątyni można by się modlić o szybszą regenerację ruchów tj. 1 na 2 min i 1 na 1 min, przez odpowiednio 5h 10 h 15h. Wiem, że jest to zabronione w regulaminie ale, jeśli dokładnei go poczytacie to znajdziecie tam parę rzeczy które są zabronione a zostały wprowadzone.

4. Możliwośc zakładania na zbroję specjalnej peleryny (czyli dla myślących inaczej nie każdej) któa dawała by tylko obronę przed magią i nie miałaby slotów.

5. Zaklinanie przedmiotów. Magowie mogliby zaklinac przedmioty za złoto w świątyni niektórych miast (nie wszytskich) Tj. w Nordi, Oasis, Folhord i Landenburg (troche wczesnie ale inne miasta z bóstwem ognia nie przychodzą mi do głowy. Czyli broń można by zaklnąć atrybutem plus 10, zbroję plus 20 a tarczę plus 10. (te liczby mogą ulec zmianie)

6. Stworzenie prywatnego czatu między graczami, czyli np. obok wypowiedzi gracza na czacie byłaby specjalna ikonka odpowiadająca za rozmowę prywatną (Tak jak w tibi).

7. Stworzenie w wiadomościach opcji Archiwum do którego moża by przenosić ważne wiadomości.

8. Możliwosć założenia max. 2 pierścieni. Chociaż po jednym na każdą rękę.

To tyle wieczorem postaram się wrzucić screeny.

Lag 
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 19-08-2008, 10:59   

Carnal napisał/a:
1. Stworzenie naszyjników/amuletów działających podobnie jak pierścienie tj. na początku byłyby mniej więcej takie jak pierścień szczęścia a z czasem dochodziły by jeszcze sloty (max. 2) z tym że dawały by one głównie szczęście i obronę magiczną, na wyższych poziomach ew. mały plus do atrybutu np. 5.

było
Carnal napisał/a:
2. Nowa zakładka w świątyni: ołtarz w którym za złoto mozna by otrzymac na odpowiednio 100, 500 i 1000 walk z potworami premię do otrzymanego doświadczenia/expa/AP odpowiednio 10, 20, 30% (ilość % może ulec zmienie).

ta, ktoś ma 500kk i w jeden dzień wbija 175 lv... na NIE
Carnal napisał/a:
3. W świątyni można by się modlić o szybszą regenerację ruchów tj. 1 na 2 min i 1 na 1 min, przez odpowiednio 5h 10 h 15h. Wiem, że jest to zabronione w regulaminie ale, jeśli dokładnei go poczytacie to znajdziecie tam parę rzeczy które są zabronione a zostały wprowadzone.

jest na liście tematów zakazanych
Carnal napisał/a:

5. Zaklinanie przedmiotów. Magowie mogliby zaklinac przedmioty za złoto w świątyni niektórych miast (nie wszytskich) Tj. w Nordi, Oasis, Folhord i Landenburg (troche wczesnie ale inne miasta z bóstwem ognia nie przychodzą mi do głowy. Czyli broń można by zaklnąć atrybutem plus 10, zbroję plus 20 a tarczę plus 10. (te liczby mogą ulec zmianie)

jest na liście TODO
Carnal napisał/a:

6. Stworzenie prywatnego czatu między graczami, czyli np. obok wypowiedzi gracza na czacie byłaby specjalna ikonka odpowiadająca za rozmowę prywatną (Tak jak w tibi).

jest na TODO
Carnal napisał/a:

7. Stworzenie w wiadomościach opcji Archiwum do którego moża by przenosić ważne wiadomości.
Jest na TODO
Carnal napisał/a:
8. Możliwosć założenia max. 2 pierścieni. Chociaż po jednym na każdą rękę.

było

Skailer 
Użytkownik

Nick: Skailer
Level: 150
Wysłany: 19-08-2008, 11:47   

1. było
2. Bezsensowny pomysł g:>
3. Jak sam trafnie zauważyłeś, propozycja jest zakazana ...
4. Są zbroje z obroną magiczną.. według mnie zbędny dodatek..
5, 6 i 7. Lista TODO..

Żeś się wysilił ...

| Gospoda: Skailer Shuntzz 85g | Wojownik/Kucharz/Złodziej |

Carnal 
Użytkownik

Wysłany: 19-08-2008, 16:27   

1. Racja nie znalazłem.
2. Może byś uzasadnił?
3. To teraz przeczytaj regulamin to może zauważysz że połowa pomysłów zakazanych jest zrealizowania.
4.
5,6,7. To możesz dać screena bo chyba oślepłem.

Skailer 
Użytkownik

Nick: Skailer
Level: 150
Wysłany: 19-08-2008, 16:33   

Carnal napisał/a:
3. To teraz przeczytaj regulamin to może zauważysz że połowa pomysłów zakazanych jest zrealizowania.

Odpowiedź jest prosta.. Zbanować admina :twisted:

| Gospoda: Skailer Shuntzz 85g | Wojownik/Kucharz/Złodziej |

Carnal 
Użytkownik

Wysłany: 19-08-2008, 17:55   

Nie chodzi mi o banowanie Admina ale o to, że nawet teaty zakazane były realizowane.

Lag nie chodzi mi o kowala u którego możana by robić nowe przedmioty ale tylko o dodanie bonusu. A jak pisałem pozostałych rzeczy na TODO nie znalazłem więc możesz mnie olśnić.

Pitazboras 
Użytkownik

Level: 220
Wysłany: 20-08-2008, 02:00   

Nie wszystkie tematy zakazane są na tej "niechlubnej" liście, bo na pewno nie wejdą. Za to wszystkie są dlatego, że były wałkowane na forum już wielokrotnie i dlatego nie ma sensu jeszcze raz poruszać danego tematu.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi