Profesja: Mag
Nick: ShayBeck
Level: 125
Wysłany: 18-08-2008, 21:03 Lot Balonem
Moja propozycja to zrobić lot balonem nad mapą świat MF i/a także nad mapą salamandri (i tu nad mapą świat -lot dozwolony od np 100lv a nad salamandrią np. 150lv)
Koszt
*Może to byc jakie zadanie/quest (tu pomysł dla was )
Lub
*10kk golda (10milionow)
LUB
*10mf
Proponuje to zrobić aby cała mapa była odkryta bo tak nie za fajni "" to wygląda
Jeśli wkomponować to jakoś w fabułe, np. że musisz zobaczyć jakieś symbole w ziemii widzialne tylko z góry, to to miałoby sens, ale dla "paru kwadracików wiecej na mapce"??? W takiej formie zdecydowanie nie.
_________________ Ten kto nie wie, a pyta, jest głupi przez chwilę. Ten który boi się zapytać, jest przez całe życie
Jeśli wkomponować to jakoś w fabułe, np. że musisz zobaczyć jakieś symbole w ziemii widzialne tylko z góry, to to miałoby sens, ale dla "paru kwadracików wiecej na mapce"??? W takiej formie zdecydowanie nie.
dokladnie....
jesli nie bedzie to powiazane z fabula to pomysl marny
Nick: ShayBeck
Level: 125
Wysłany: 18-08-2008, 21:42
filip_maciek napisał/a:
o tym nie pomyslalem dobry pomosl i rozwija fabule
Albo cos takiego iz wiatr zepchnal nas na wyspe i dalsza czesc fabyuly na wyspie (tam gdzie byl bagieny potwor ) tylko w tym dalszym lesie dorobic jakies bossy
*np. aby zebrac jakis material (na potargany balon) aby zalatac dziure
lub cos podobnego
niewiem mi tam zaden balon niepotrzebny ... zbędne.
pomysł zbędny, a jeżeli chodzi o to łatanie dziury w balonie to po co? Wolę wpław płynąć
To płyń "wpław" , szczerze mówiąc nie zrozumiałem troszeczkę tematu, ale po to żeby doszło..kilka kwadracików, to po co zawracać głowę adminom? Raczej zbędne, ale to już Jacek oceni, może będzie na TODO, ale po co?
Ostatnio zmieniony przez CraZy_CrY 21-08-2008, 20:27, w całości zmieniany 1 raz
Moja propozycja to zrobić lot balonem nad mapą świat MF i/a także nad mapą salamandri (i tu nad mapą świat -lot dozwolony od np 100lv a nad salamandrią np. 150lv)
Koszt
Lub
*10kk golda (10milionow)
LUB
*10mf
Proponuje to zrobić aby cała mapa była odkryta bo tak nie za fajni "" to wygląda
No nie wiem po co Ci to... Jak przejdziesz sobie całą fabułę to będziesz miał odkrytą całą mapkę. Teraz nie ma sensu tego robić bo to zabija całą zabawę... A z resztą po co Ci widzieć całą mapkę skoro i tak do niektórych miejsc nie możesz dojść na razie... ?
Koszt
Lub
*10kk golda (10milionow)
LUB
*10mf
PZDr
Lot balonem? 10 mln.? 10 MF? To już nie lepiej wymyślić coś innego? (właśnie tylko co )
Na mapę zaglądamy od czasu do czasu, można rzec - rzadko, tak więc czy wpatrujemy się w nią dużo czasu? Nie...
Skoro nie to pomysł oczywiście zbyteczny i takie jest moje zdanie (i tak wiem, że propozycja nie przejdzie jak 80% z tego tematu )