Tobie nie chodzi przypadkiem o coś takiego jak karczmy?
Poza tym od folhord jest coś takiego jak rynek i tam jest cały plac zabaw fontanna, karczma, arena i inne pierdółki tego typu.
Poza tym komu by się chciało rozbudowywać wszystkie miasta na nowo ^^,
Dla nich to już wszystko co można by wprowadzić będzie powodować lagi
Akkarin napisał/a:
Miasta powinny byc w "trybie graficznym " a nie jako lista , powinny byc tak jak w 1 , rodzinnym miescie
hehe, dużo roboty z tym by było, chyba żeby zrobić jeden wzór (czyli plan rozłożenia pokoi itp.), i tylko graficzki porobić inne, wątpię żeby administracja zrobiła każde miasto inaczej
Ciekawy pomysł
hehe, dużo roboty z tym by było, chyba żeby zrobić jeden wzór (czyli plan rozłożenia pokoi itp.), i tylko graficzki porobić inne, wątpię żeby administracja zrobiła każde miasto inaczej
Ciekawy pomysł
Ta? bedzie wam sie chcialo chodzic do fontanny uzdrowienia? latać na targ? do depozytu?
Ciekawy pomysł
Ta? bedzie wam sie chcialo chodzic do fontanny uzdrowienia? latać na targ? do depozytu?
To już takie z Was lenie nie sadze... w Tibi przeciez tak jest i gracze chyba nie narzekają na to.
A ja mam już dość pływania między kontynentami nowi gracze może i chcą czegoś nowego, ale nie myślą o tym, jak "docenią" ten rynek łażąc przez niego po raz setny. Ok, bawcie się karczmą i podziemiami, ale chociaż targ i karawanę zostawcie jak jest
Cytat:
w Tibi przeciez tak jest i gracze chyba nie narzekają na to
Bogu i adminowi dzięki, że MFO to nie Tibia więc porównanie średnie
w Tibi przeciez tak jest i gracze chyba nie narzekają na to
Bogu i adminowi dzięki, że MFO to nie Tibia więc porównanie średnie
Czy ja tutaj porównuję Tibie do MFO?
Chodziło mi o zdanie graczy na temat takiej funkcjonalności miasta.
A mnie chodziło o to, że Tibijczycy są przyzwyczajeni do łażenia w kółko Zresztą wydaje mi się, że w mfo chodzi się trochę wolniej i to mogłoby ograniczyć funkcjonalność. Rzeczywiście napisałem trochę ogólnikowo - za to przepraszam.