Mój pomysł polega na tym, żeby zamiast typu ataku fizyczny/magiczny znowu wyświetlała się liczba punktów manny.
W walkach z bossami i tak można zobaczyć ilość MP danego gracza to nie ma sensu ich ukrywać.
To byłby powrót do lepszej przeszłości sprzed update i ochroniło by trochę przed n00bstatami
PS
Ten podły tchórz co skasował moje 2 poprzednie tematy w propozycjach po cichaczu niech napisze na PW jeśli ma resztki honoru i mama go nie bije
Ten podły tchórz co skasował moje 2 poprzednie tematy w propozycjach po cichaczu niech napisze na PW jeśli ma resztki honoru i mama go nie bije
Mnie mama bije ( ), więc nie napiszę na PW, że to ja, zwłaszcza że nie skasowałem tylko zamknąłem, tematy dalej istnieją w tym dziale i bez problemu można je odnaleźć.
Druga sprawa: Nie wiem czy jest sens prowadzenia tego tematu, skoro wprowadzenie wspomnianej zmiany zostało poprzedzone długą dyskusją ( https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=12865 ). Jak rozwinie się sensowna dyskusja, to nie zamierzam zamykać, ale nie ręczę za innych moderatorów