A jakże! Ta gra zwie się my-fantasy i od dawna się dziwie, że jesteś zwykłym wojakiem, bijącym się z zywczajnymi potworami. Magia jest - ok, to in plus. Ale czemu nie ma jakiegoś pola treningowego, gdzie za odpowiednią ilość forsy(i odpowiednie statystyki do danego skilla) woj mógłby się nauczyć np potrójnego ciosu(fizycznego ofc, do użycia raz na walke), a mag jakiś nowych czarów, nie podlegających gemom? Przecież to od razu sprawia że rozgrywka jest ciekawsza. Mnie nużyło pokonywanie kolejnych bossów, ciągle stosując taktyke na miksy, tylko że o coraz większym lvl'u i z lepszym eq.
Niezmiernie ucieszyłbym się też, gdyby dano taką opcje również potworom i bossom. Czuło by się wtedy, że te bossy to coś więcej niż masakratorzy z dużą ilością hp i mp.
Przykład skilla potwora: kamienny nietoperz po śmierci rozłupuje sie na kamienie zadając wrogowi 30dmg.
Przykład skilla bossa: Serafin robiący się nietykalny na 1 ture, ale sam też nic nie może zrobić w następnej(aby był balans).
M3tzu, Może nie wiedział . Ale pewnie nie będzie i zamiast tego będzie planowanie planowanie i jeszcze raz planowanie ale czego? Tego jeszcze nie zaplanowali. Bez urazy Adminów.
No tak...
Dodam tylko od siebie, że ostatni post w dziale "zmiany" był w 2008 roku
Pomysł ciekawy - ale powinieneś podać więcej przykładów - wtedy Administracja miałaby większą motywację do wprowadzania czegoś takiego.
Moim zdaniem ten pomysł jest the best Fajne by było coś takiego... Ale jeśli wojowie mogli by walić 3 krytyki to żeby mag mógł np. zamrażać albo zamieniać w kamień co zabierało by przeciwnikowi 1-2 kolejki zależnie od poziomu umiejętności... :O to było by extra... ale też nie słyszałem o mfo3... a to jak to bedzie? kolejne uptade czy nowa strona??? Bo jeśli nowa to głupio bo wtedy ja bym skończył z mfo2 i przeżucił się na mfo3 skoro mają być takie zmiany... Po co tworzyć 3 jak można przerobić 2? Jeśli stworzy się 3 to wszyscy zaczną od zera... A jeśli ktoś jest top 10 w ranq to pewnie mu się nie spodoba grać od 1 lv i znowu układać staty pod nowe umiejętności
_________________ Ciemność jest kluczem, zmierzch przewodnikiem
Po co? Nie można zrobić uptade? To zniszczy wszystkich dobrych graczy... Wszyscy od początku... Jakoś sobie tego nie wyobrażam... Wiesz co by się działo? Najwyższy lv 23... A 100 tys osób na 5lv... Tak było by na poczatku... A jeśli nowa fabuła to jeszcze gorzej... Trzeba by chodzić po nowych mapkach, zabijać nowe bossy i potworki... I jak staty rozdawać z takimi umiejętnościami??? Jakby to wprowadzili w mf2 to jestem za...
[ Dodano: 27-06-2009, 15:08 ]
Ale jeśli to ma być nowy serwer i stronka albo trwać rok to jakoś wytrzymam tak Po co udoskonalać ideał?
Może zostanie, ale co z tego jak wszyscy będą grali od nowa bo bedą mieli szanse na bycie the best... Bedzie ciekawie i nie płaczę... Ale odechciewa mi się grać i nabijać ranq jak ma byc mfo3 i wszyscy przestaną grać w 2 i 3 bedzie całkiem inna...